Milieustraat Oudewater – Aanbestedingsnieuws

Milieustraat Oudewater

Milieustraat Oudewater. Foto: © Gemeente Oudewater

De gemeente Oudewater heeft het voornemen een opdracht voor de milieustraat Oudewater te verstrekken. Het (eventueel) ter beschikking stellen van een inzamelmiddel, ophalen, vervoeren en verwerken van onderstaande afvalstromen:
– Huisvuil
– Puin
– Tuin/groen
– Teer/bitumen
– Gips
– Hout A en B (mix)
– Hout C
– BSA (optie in de toekomst)
In de toekomst kunnen mogelijk andere afvalstromen worden toegevoegd aan bovenstaande afvalstromen. De maximale raming van deze overeenkomst is over de gehele looptijd is €900.000,- . 
De opdrachtgevers hebben het recht om zonder opgave van reden bepaalde afvalstromen gedurende de overeenkomst uit de scope te halen maar ook hieraan toe te voegen.De initiële looptijd van de overeenkomst is vier jaar.  Het betreft de periode 1 mei 2022 tot en met 30 april 2026. Na het verstrijken van deze looptijd kan de overeenkomst door de gemeente Oudewater optioneel tweemaal met één jaar worden verlengd.

Alle inschrijvers hebben de mogelijkheid om op 15 maart 2022 een bezoek te brengen aan de locatie milieustraat Oudewater. Zij kunnen dan een indruk krijgen van de werkzaamheden die verricht moeten worden. Indien hiervan gebruik wordt gemaakt wordt verzocht dit op 14 maart 2022 om 11:00 telefonisch door te geven aan de heer Van der Logt. Hij zal bij de aanwijzing ter plaatse zijn. Vragen naar aanleiding van het bezoek kunnen schriftelijk worden ingediend via Tenderned. 

NDR: Wij nemen aan dat het aanmeldtijdstip het uiterlijke aanmeldmoment is, doch dit staat niet zo in de planning.

De inschrijvingen worden voor beide percelen ???? ( De opdracht is niet in percelen verdeeld) beoordeeld en gerangschikt op basis van het gunningscriterium beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dit betekent dat naast de opgegeven prijs ook de kwaliteit meeweegt in de beoordeling van de offerte. 

Bron: Tenderned donderdag 3 maart 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/253886

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *