Ladderwagens Veiligheidsregio Drenthe – Aanbestedingsnieuws

Ladderwagens Veiligheidsregio Drenthe

Bron: wikimedia

De opdracht in deze openbare procedure, hybride BVP betreft het per direct leveren van vier autoladders voor Veiligheidsregio Drenthe (VRD). Meer over best value procurement (BVP) op Pianoo . Het aan te schaffen type betreft knik autoladders. De inschrijver dient de opdracht uit te voeren conform het definitieve Programma van Eisen (PvE) welke na de intake wordt toegestuurd. Genoemde aantallen zijn een schatting en dienen om inschrijvers op gelijke basis te laten calculeren. Aan de genoemde omschrijving en aantallen kunnen geen rechten worden ontleend. De definitieve aantallen worden bij de definitieve bestelling bekend gemaakt.

Op basis van de aanbestedingsdocumenten  inzake de voertuigen en inzetbaarheid van de voertuigen, gaat de VRD een dialoog met inschrijvers aan om de volgende punten door te nemen:
de specifieke inzet van de voertuigen;
het beperkt aanwezige technisch Programma van Eisen;
het beschikbare budget van €800.000,- incl. btw;
de wensen.
Tijdens de gesprekken zullen aanscherpingen of uitbreidingen op het Bestek, de voorwaarden en op het Programma van Eisen plaatsvinden. Een inschrijver bespreekt afzonderlijk met de VRD haar mogelijke oplossingen, geadviseerde wijzigingen en aanvullingen. E.e.a. wordt definitief vastgelegd in een Nota van Inlichtingen.
 Deze dialogen zullen plaatsvinden in Assen op 22 en/of 23 maart 2022. Aan de hand van de inschrijvingen en presentatie/interviews worden maximaal twee inschrijvers geselecteerd voor fase 2. Om redenen van disproportionaliteit vindt de VRD het niet juist om met alle inschrijvers praktijktesten e.d. uit te laten voeren. De kosten voor de inschrijvers hiervoor zijn, in de ogen van de VRD te hoog,
VRD en de twee resterende inschrijvers voeren tijdens een testdag diverse (zeven) operationele testen uit met de voorgestelde autoladders (waarbij minimaal het ladderpakket en opbouw gelijk aan het aangeboden voertuig moet zijn). Tevens verwacht de VRD tijdens de praktijk dag een uitleg aan eindgebruikers van de voertuigen en uitleg inzake het dagelijks en preventief onderhoud aan technische medewerkers. Tevens bespreken ze in deze fase van de inschrijving de laatste aspecten van de inschrijving. Na de testdag valt de voorlopige gunningsbeslissing.

De aanschaf van de autoladders betreft een éénmalige levering. Opdrachtgever hecht (naast de standaard garantieperiode) waarde aan een onderhoudscontract waarmee de kwaliteit van de autoladders geborgd blijft. De ingangsdatum van de overeenkomstis voorzien op : 1 juli 2022. De levering van de autoladders: derde kwartaal 2023. Een af te sluitenoOnderhoudscontract heeft een looptijd vanaf inzet tot 15 jaar na levering.
Het dagelijks/preventief onderhoud aan de voertuigen zal door technisch medewerkers van de VRD zelf worden uitgevoerd. 

Bron: Tenderned donderdag 3 maart 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/253895

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *