Mega-aanbesteding grafische sector gewonnen door Abovo – Aanbestedingsnieuws

Mega-aanbesteding grafische sector gewonnen door Abovo

Een reuze-aanbesteding voor het drukwerk voor 7 provincies en regio’s is gewonnen door Abovo Media. De prijs gaf bij het beslissend comité de doorslag. Namens zeven provinciën organiseerde de provincie Zuid-Holland de Europese aanbesteding voor het inkopen van de benodigde media.

Na een intensieve screening van de deelnemende bedrijven, werd de aanbesteding gegund aan Abovo Media, een onafhankelijk mediabedrijf uit Hoorn. Een keuze waarbij volgens het beslissend comité namens de provincies de factor prijs de doorslaggevende factor was. Het contract loopt voor 48 maanden en geldt voor:

• Media-executie (dagelijkse reservering, bevestigingen, verzorgen van inkoop)
• Administratie (facturatie t.b.v. klant en media)
• Accountmanagement (relatie met klant: cliënt service director)
• Mediaplanning standaard
• Ondersteuning
• ICT beheer (web)applicaties

De aanbesteding is georganiseerd door Zuid-Holland en heeft betrekking op de media-inzet van de provincies Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Noord-Brabant, inclusief de regionale uitvoeringsdiensten DCMR Milieudienst Rijnmond en de omgevingsdiensten van West-Holland, Midden-Nederland, Haaglanden, Noord-Holland Noord en Noordzeekanaalgebied.

Abovo Media zal de mediaplaatsing verrichten voor onder meer kennisgevingen, advertenties met betrekking tot subsidieverstrekkingen, inspraakprocedures, maar ook voor betaalde redactionele uitingen, arbeidsmarktcommunicatie en personeelswerving. Naast printmedia worden ook radio en televisie ingezet, evenals out-of-home en online advertising.

Bron: Abovo 6 februari 2017

Zie  de tender:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *