Marktverkenning versterking en verbreding sociale basis Venlo – Aanbestedingsnieuws

Marktverkenning versterking en verbreding sociale basis Venlo

Stadskantoor Venlo. Foto: Google Streetview

Het doel van deze marktverkenning is om inzicht te krijgen in wat de mogelijkheden zijn die de markt ziet voor wat betreft de volgende 2 belangrijke thema’s:
– Het ervoor zorgen dat kinderen en jeugdigen veilig en zelfstandig kunnen opgroeien tot participerende burgers.
– Het mogelijk maken dat inwoners met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, naar vermogen gaan participeren in de samenleving.

Deze marktverkenning betreft een consultatie met de markt van ideeën en richting. We zijn uitdrukkelijk opzoek naar de dialoog met u en onderling, naar de (praktijk)ervaringen en uw aanvullingen t.b.v. de opdracht die wij uit gaan zetten. Kortom; de inzet is om een goed beeld te krijgen van wat er ‘in de markt gebeurd en te koop is’.
Het begint met een schriftelijke marktverkenning, waarvoor partijen zich kunnen aanmelden. Na uw aanmelding wordt u uitgenodigd de vragen schriftelijk te beantwoorden. De gestelde vragen en gegeven antwoorden  zijn leidend voor een mogelijk interactief (vraag)gesprek. De verkenning dient uitdrukkelijk niet, om een voorselectie te maken van gegadigden in het kader van mogelijke vervolgtrajecten. Marktpartijen die niet meedoen aan de marktverkenning zijn daarmee niet uitgesloten van deelname aan mogelijke vervolgprocessen, evenmin zijn marktpartijen die deelnemen aan de verkenning op enige wijze uitgesloten van of bevoorrecht in mogelijke vervolgtrajecten. De verkenning is voor alle deelnemers even als voor de gemeente Venlo vrijblijvend.

Op basis van de antwoorden op de gestelde vragen kan de gemeente besluiten, om één, enkele of alle marktpartijen die belangstelling hebben getoond uit te nodigen, om een aanvullende toelichting te geven op hun antwoorden via verdiepingsvragen. Dit zal dan gebeuren gedurende een sessie van maximaal 1-1,5 uur, waarin wordt ingegaan op de gestelde vragen en de presentatie van hun visie op de opgave (inclusief vragen en gesprek). Het initiatief hiertoe ligt uitsluitend bij de gemeente Venlo.

Deze marktverkenning wordt voorgelegd aan meerdere marktpartijen die zich tijdig hebben aangemeld middels TenderNed conform de planning benoemd onder paragraaf 2.3.

Uit de planning heeft Red. AN kunnen distilleren dat u zich vóór maandag 27 juni moet aanmelden, waarna op 28 juni 2022 uw deelname bevestigd wordt. . U kunt zich aanmelden door middel van  de berichtenmodule van Tenderned.

Bron: Tenderned dinsdag 21 juni 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/264965

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *