Marktconsultatie zorgapplicatie gemeente Heusden – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie zorgapplicatie gemeente Heusden

De gemeente Heusden wil beschikken over een effectieve en efficiënte zorgapplicatie dat zo goed als mogelijk aansluit bij de eisen en wensen van de gemeente op zowel het gebied van de zorgondersteuning alsmede de eisen en wensen vanuit ICT.
De gemeente Heusden heeft op dit moment de applicatie van Pink Rocade i-samenleving en Civision samenleving in gebruik en de backoffice administratieve ondersteuning van Zorglokaal. Onder invloed van het nieuwe inkopen vanaf 1 januari 2023 en een aantal andere nader afgestemde werkzaamheden die Heusden zelf gaat doen in de toekomst, wordt de scope beperkt tot de
aanbesteding van een zorg-applicatie met daarbij enkele administratieve taken.

De gemeente is heel benieuwd naar de belangstelling voor deze opdracht van de verschillende marktpartijen en ontvangt graag terugkoppeling op het programma van eisen en een antwoord op de open vragen.
U dient zich aan te melden voor de marktconsultatie via een bericht in Negometrix (tendernummer 201968) voor woensdag 22 juni 2022, 10:00 uur. In dit bericht geeft u aan dat u belangstelling heeft om deel te nemen aan de marktconsultatie op 6 juli
2022 in de ochtend, wie er namens uw organisatie deel gaat nemen aan het gesprek. Tevens ontvangt de gemeente daarbij uw reactie op het programma van (167) eisen en op de open vragen(4). Op basis van uw reactie bepaalt de projectgroep welke drie aanmeldingen we daadwerkelijk uitnodigen om deel te nemen aan de gesprekken die maximaal één uur zullen duren.  De keuze die wij maken is onze eigen keuze en van de marktconsultatie gesprekken wordt een verslag gemaakt welke wordt toegevoegd aan de aanbestedingsdocumenten bij de aanbesteding die voor publicatie staat gepland op 1 september 2022. Het is de bedoeling tijdens de gesprekken van de marktconsultatie dat uw antwoorden worden besproken. Het is niet toegestaan dat u een uitgebreide presentatie / demonstratie geeft van uw oplossing, omdat Heusden verplicht is  zorgvuldig om te gaan met uw organisatie en uw oplossing tijdens de daadwerkelijke aanbesteding en de beoordeling van uw inschrijving.

Bron: Tenderned woensdag 8 juni 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/263768

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *