Marktconsultatie voorziening voor warme dranken – gemeente Almere – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie voorziening voor warme dranken – gemeente Almere

Foto: pixabay.com

Niet alleen de stad Almere is in ontwikkeling, ook de gemeentelijke organisatie richt haar blik de komende jaren op de toekomst. De gemeente Almere bouwt aan een organisatie die kan voldoen aan de eisen die inwoners, ondernemers, maatschappelijke partners, medewerkers en de politiek aan haar stellen. Een organisatie die toekomstbestendig is, doordat zij flexibel kan inspelen op veranderingen in de omgeving.

Op het stadhuis wordt veel werk verricht door ambtenaren van de gemeente Almere. Ook zitten de raadsleden en het college van burgemeester & wethouders hier regelmatig en worden er vele bezoekers ontvangen. Op nevenlocatie de Voetnoot zit handhaving gevestigd en aan De Steiger zijn onder meer de gemeentelijke milieustraat en de onderhouds- en opslaglocatie voor alle voertuigen gevestigd. Daarnaast zijn er nog de locaties Topsport, Alnovum, Kruimeldief (aan de Baljuwstraat) en
het Stadsarchief.

De gemeente Almere heeft op alle voornoemde locaties voorzieningen voor warme dranken. Op dit moment zijn er automaten waar (verschillende soorten) koffie, thee en warm en koud water uit gehaald kan worden. Dit zijn grotendeels automaten waarin gewerkt wordt met poedermelk. Er zijn ook een aantal luxe koffie automaten waarin op basis van verse melk koffieproducten bereid worden.

Het huidige contract voor de warme dranken voorziening loopt af. De gemeente Almere is van plan om met ingang van 15 december 2023 een nieuw contract te realiseren om de voorziening voor warme dranken binnen het stadhuis en de nevenlocaties van de gemeente Almere te realiseren. De gemeente Almere zal hiervoor – vermoedelijk in het tweede kwartaal van 2023 – een aanbesteding op Tenderned publiceren. Bij de voorbereiding van deze aanbesteding zijn er een aantal zaken waar de gemeente Almere de markt over wil raadplegen. Vandaar deze marktconsultatie. Het uitgangspunt daarbij is vooralsnog dat er bij aanvang van de overeenkomst in beginsel 55 automaten gerealiseerd moeten worden. De gemeente Almere verwacht dat het gaat om 40 reguliere warme dranken automaten, waarin de melk producten op basis van poeder gerealiseerd worden. Daarnaast is er behoefte aan ongeveer 15 luxe warme dranken automaten, waarin met verse melk gewerkt wordt. De gewenste plaatsing van de automaten zal in de uiteindelijke aanbesteding uiteen gezet worden.

De gemeente Almere constateert dat er een aantal (mogelijke) ontwikkelingen zijn die naar haar idee invloed kunnen hebben op de te sluiten overeenkomst zoals thuiswerken en duurzaamheid. De marktconsultatie bestaat uit een schriftelijk gedeelte, vragen staan in het aanbestedingsdocument en een eventueel toelichtingsgesprek. Op basis van de reacties op de marktconsultatie kan de gemeente Almere besluiten om enige of alle partijen uit te nodigen om mondeling een aanvullende toelichting te geven op hun antwoorden. U kunt uw antwoorden insturen voor 28 april 2023 naar het emailadres zoals in het documentgenoemd is.

Bron: Tenderned dinsdag 4 april 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/293689

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 5 april 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *