Marktconsultatie partnerschap in verduurzaming winterdienstmaterieel – DAR N.V. – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie partnerschap in verduurzaming winterdienstmaterieel – DAR N.V.

Foto: pixabay.com

DAR is een bedrijf met een zeer breed dienstenpakket op het gebied van afval en reiniging. Daarmee is de zorg via één loket geregeld. Zo is DAR naast afvalinzamelaar ook adviseur, gladheidbestrijder, riool-, kolken-en vetputreiniger, ongediertebestrijder en terrein-en straatreiniger. Alles zorgeloos fris vanuit één loket. Een groot aantal gemeenten maakt gebruik van onze dienstverlening. Dit zijn de gemeenten Berg & Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen, Mook & Middelaar en Wijchen. DAR is het regiebedrijf dat gemeenten operationeel en beleidsmatig ondersteunt op het gebied van het schoon, heel en veilig houden van de openbare ruimte.

DAR wil onderzoeken welke partijen er op de markt zijn die haar hierin kunnen voorzien van een passend advies en de uitvoering daarvan kunnen realiseren. Voorwaarde is dat het huidige materieel niet vervangen wordt, maar opgeknapt en dat er dus gewerkt wordt met het materieel dat er momenteel is. Daarnaast is DAR op zoek naar volledige ontzorging en moet all-in onderhoud en garantie onderdeel uit maken van het aanbod.

Tenderned geeft AN verder nog de volgende info: Vanuit haar rol als gladheidsbestrijder beschikt DAR over een vloot met winterdienstmaterieel, afgestemd op haar werkgebied. Hiervoor is DAR op zoek naar een partner die haar winterdienstmaterieel verduurzaamt, voor nieuwe efficiënte strooiroutes zorgt en voor een automatisch strooisysteem.

Of de consultatie alleen schriftelijk is, wanneer de antwoorden binnen moeten zijn, de gelegenheid tot vragen stellen weten we niet, we houden bij AN niet zo van de ja/nee spelletjes zoals die bij Negometrix en Mercell kunnen voorkomen. Het gaat om strooien, maar de strooier van informatie is blijkbaar verstopt. Je zou toch zeggen bij een marktconsultatie, dat je daar ongeremd aan info moet kunnen komen, misschien toch maar winterbanden aanschaffen als u van de winter die richting heen moet.

Bron: Tenderned dinsdag 13 september 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/272045

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *