Marktconsultatie leertraject persoonlijk leiderschap voor de publieke professional (L) – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie leertraject persoonlijk leiderschap voor de publieke professional (L)

Foto: Pixabay.com

De provincie Limburg is een marktconsultatie gestart voor het leertraject persoonlijk leiderschap voor de publieke professional.

De onderhavige marktconsultatie dient ter voorbereiding van de voorgenomen (meervoudig onderhandse) aanbesteding “Leertraject Persoonlijk Leiderschap voor de publieke professional”. De marktconsultatie is bedoeld om vrijblijvend van gedachten te wisselen over een mogelijke invulling van deze opdracht.

De Provincie Limburg hecht namelijk grote waarde aan de mening van marktpartijen en wil hen vroegtijdig en actief betrekken, voordat de voorgenomen aanbesteding van start gaat. Dit om te komen tot een goede en gerichte formulering van de opdracht.

De doelgroep van het leertraject bestaat hoofdzakelijk uit beleidsmedewerkers/ adviseurs, zowel beginnend als gevorderden zonder leidinggevende functie. Denk hierbij aan:

  • Junior beleidsmedewerkers / adviseurs;
  • Medior beleidsmedewerkers / adviseurs.

Sekswerkers, immers ook publieke professionals, behoren niet tot de voorgenomen doelgroep, wel de beleidsmedewerkers en beleidsadviseurs dus. Je zou denken dat als de overheid de eigen publieke onderneming serieus neemt en kent zoals men die behoort te kennen, men ook behoort te weten welke management kwaliteiten een leidinggevend beleidsadviseur behoort te hebben. Daar kun je een standaard opleiding bij zoeken of er een creëren.  Dan ben je bezig met Human Resources Management. Nu ga je de markt vragen hoe de opleidingsbehoefte uit te vragen. Dat zou je bijna een belediging kunnen noemen van je medewerkers. Maar goed een aantal opleidingsinstituten zal nu wel als een bok op de haverkist springen.Niet dat AN grosso modo tegen markt consultaties is, in roerige markten as ICT, techniek, bouw is het zeker aanbevelingswaardig.

Bron Tenderned, 26 februari 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/159497;section=0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *