Marktconsultatie food & non-food Katwijk (Z-H) – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie food & non-food Katwijk (Z-H)

Foto: Pexels.com/Lukas

Momenteel wordt het gemeentehuis, als onderdeel van het project “Toekomstbestendige Huisvesting”, intern verbouwd en opnieuw ingericht. Het kantoorconcept verandert van een concept waar iedereen een eigen, vaste bureauwerkplek heeft, naar een concept met een diversiteit aan, niet persoonsgebonden, werkplekken. Medewerkers kiezen zelf een werkplek uit, passend bij hun persoonlijke voorkeur en het proces waar zij op dat moment aan deelnemen, de zogenaamde activiteit gerelateerde werkplekken. De brasserie en werkcafé worden het “hart” van het verbouwde gemeentehuis (oplevering omstreeks april 2021). Een plek waar medewerkers elkaar op een informele manier kunnen treffen en samenwerken onder het genot van een heerlijke kop koffie en een versnapering. Het moment van oplevering betekent ook het moment voor de gemeente Katwijk om over te stappen op een nieuw facilitair concept passend bij de nieuwe werkomgeving. Om de aanbesteding soepel te laten verlopen wil Katwijk,  met deze marktconsultatie, toetsen in hoeverre de markt kan voldoen c.q. inspelen op onze ambities en behoeften. Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan de vooralsnog schriftelijke marktconsultatie met het verzoek ons te adviseren en een aantal vragen te beantwoorden. Mede aan de hand van deze uitkomsten bepaalt de gemeente Katwijk op welke wijze de opdracht in de markt gezet gaat worden.

Gezien de onvoorziene situatie door COVID-19 en een mogelijke vertraging op de interne verbouwing zijn wij voornemens om per 1 april 2021 het nieuwe contract in te laten gaan. Er dient rekening gehouden te worden met een mogelijke vertraging gezien bovenstaande ontwikkelingen.
De aanbesteding zal naar verwachting 4
e kwartaal 2020/1e kwartaal 2021 gepubliceerd worden.

De hoofdlocatie van de gemeente Katwijk is het gemeentehuis. Hier zullen in de nieuwe, verbouwde, situatie zo’n 100/150 medewerkers per dag gebruikmaken van de restauratieve voorzieningen. Daarnaast zijn er nog diverse sub-locaties (variërend in grootte) waar leveringen van
cateringbenodigdheden plaatsvinden. De aanbesteding zal de levering omvatten van diverse voedingsmiddelen, (fris-, zuivel) dranken en aanverwante artikelen, huishoudelijke artikelen, cateringbenodigdheden en de bij de leveringen behorende dienstverlening en omvat de levering van onderstaande productgroepen:
Food:
– Aardappelen, groenten en fruit (AGF)
– Vlees
– Vleesproducten en aanverwant hartig broodbeleg
– Pluimveevlees, wild en gevogelte
– Vis, schaal- en schelpdieren
– Diepvriesproducten
– Semi-versproducten
– Zuivel, eieren en eierproducten
– Droge kruidenierswaren (DKW) en houdbaar
– Brood en banket
– Warme / koude (fris-)dranken
– Licht en sterke alcoholische dranken
Non-Food:
– Keukenuitrusting
– Huishoudelijke (schoonmaak-)artikelen
– Cateringbenodigdheden
– Disposables

Uiteindelijk doel is een  (raam-)overeenkomst voor een periode van twee jaar met optionele verlenging van twee maal één jaar (na jaarlijkse evaluatie en tevredenheid over de dienstverlening en producten).

Bron: Tenderned 9 augustus 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/204942

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *