Marktconsultatie fietslease RVKO – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie fietslease RVKO

foto: pixabay.com

De RVKO (Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs) biedt ouders en leerlingen hoogwaardig, eigentijds primair onderwijs gebaseerd op persoonlijke betrokkenheid van eenieder. RVKO heeft circa 2300 medewerkers. Waarvan wordt verwacht dat circa 600 (maximaal 1000) medewerkers gebruik zouden willen maken van een leasefiets.  RVKO is van plan een fietsregeling aan te bieden aan haar medewerkers. Hierbij gaat het om het aanbieden van een tegemoetkoming van 50 euro per fiets per medewerker per maand. De medewerker is vrij om een leasefiets te kiezen in welke categorie deze medewerker dat wenst. Het resterende maandbedrag dient de medewerker zelf te betalen.

Deze marktconsultatie heeft als doel om RVKO inzicht te geven welke mogelijkheden er op de markt beschikbaar zijn waarmee de doelstellingen omtrent lease fietsen voor de medewerkers gerealiseerd kunnen worden. De doelstellingen omtrent de leasefietsen zijn:

  1. Voorzien in de diverse mobiliteitsbehoefte van de medewerkers van RVKO.
  2. Stimuleren van een duurzamere manier van vervoer.
  3. Bewegen aantrekkelijker maken voor de medewerkers.

Dit wil RVKO realiseren, door een breed aanbod aan diverse soorten (merken) fietsen aan te bieden, zoals (elektrische) bakfietsen, (elektrische) stadsfietsen, mountainbike enzovoort. De inzichten van de marktconsultatie is belangrijke input voor de implementatie-en inkoopstrategie.

Momenteel beschikt RVKO nog niet over een regeling met betrekking tot leasefietsen. Deze behoefte is ontstaan in het kader van de mobiliteitsbehoefte van de medewerkers. Vanuit de marktconsultatie zou RVKO graag vernemen welke mogelijkheden er beschikbaar zijn door dienstverleners te vragen de vragenlijst bij de consultatiedocumenten  in te vullen.

Zo te zien is de consultatie alleen schriftelijk, al vragen ze wel om een telefoonnummer.

Bron: Tenderned donderdag 4 augustus 2022  https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/269059

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *