Marktconsultatie extern datacenter gemeente Ede – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie extern datacenter gemeente Ede

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Foto: Pexels.com

De gemeente Ede wil de ICT-dienstverlening naar de organisatie toe in de toekomst garanderen en de beschikbaarheid verhogen. Eén van de twee datacentra die de gemeente zelf in beheer heeft, voldoet niet aan de eisen om deze doelstelling te bereiken. De gemeente wil in dit datacentrum niet verder investeren en wenst daarom rack-ruimte af te nemen in een extern datacentrum. De infrastructuur in het huidige datacentrum wordt AS-IS is verhuisd naar het nieuwe datacentrum. Vandaaruit wordt het datacentrum komende jaren verder ontwikkeld zoals invoering van Business Continuity Management. De gemeente wil binnen de racks zelf het beheer uitvoeren. Daarbuiten wil de gemeente de regie kunnen voeren over de geplaatste apparatuur.

Gemeente Ede beoogt met deze marktconsultatie informatie op te halen over de beschikbaarheid van datacenters in de directe omgeving van Ede en of deze datacenters (kunnen) voldoen aan de randvoorwaarden. De opgehaalde informatie zal gebruikt worden voor het bepalen van vervolgstappen in de datacenter strategie van de gemeente.

De marktconsultatie bestaat uit een vragenlijst. U wordt gevraagd de vragenlijst in te vullen. De gemeente behoudt zich het recht voor om één of meerdere partijen die de vragenlijst hebben ingevuld uit te nodigen voor een interview indien de beantwoording daar aanleiding toe geeft.

We gaan voor de beantwoording van de vragen uit van een maximum van 8 pagina’s tekst per deelnemende organisatie; dit is exclusief eventuele figuren, tabellen en bijlagen. Indien u niet op alle vragen kunt antwoorden is dat wat de gemeente betreft geen reden om niet deel te nemen. Geef s.v.p. duidelijk aan op welke vragen u welk antwoord geeft. U dient uw antwoorden op de vragenlijst in te dienen via de berichtenmodule van Tenderned. Ook voor vragen over het proces van de marktconsultatie kunt u via de berichtenmodule van Tenderned contact met de gemeente Ede opnemen.

Bron: Tenderned dinsdag 14 februari 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/288689

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 15 februari 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *