Marktconsultatie eindejaarsgeschenken Fontys – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie eindejaarsgeschenken Fontys

Foto: pixabay.com

In tegenstelling tot wat wij bij de Zoetermeerse consultatie schreven merken wij tot ons genoegen dat dat niet opgaat voor Fontys. Zij houden in de planning wel degelijk rekening met de vertraagde publicatie en houden ruime marges in de planning aan. Chapeau!

Het huidige contract voor levering van eindejaarsgeschenken eindigt op 14 juli 2022 en dient gezien de potentiële contractwaarde conform de Aanbestedingswet opnieuw te worden aanbesteed. Voorafgaand aan het schrijven van het aanbestedingsdocument willen wij ons graag laten ‘bijpraten’ door de markt. Welke trends en ontwikkelingen zijn er te noemen en op welke wijze kunnen deze van invloed zijn op deze aanbesteding. Op dit moment werkt Fontys v.w.b. het ‘uitserveren’ van haar eindejaarsgeschenken met een webshop met verschillende productcategorieën, waaruit elke Fontys medewerker individueel een keuze kan maken. De medewerkers zijn hierover gemiddeld zeer tevreden, maar wij staan open voor alle ideeën en suggesties waardoor deze tevredenheid nóg groter wordt. Voor alle duidelijkheid benadrukken wij hierbij, dat wij u dringend verzoeken onze vragen te beantwoorden vanuit uw kennis van en visie op de gehele branche en dus niet vanuit het specifieke
aanbod van uw eigen bedrijf.

Het voornaamste doel van het beschikbaar stellen van eindejaarsgeschenken is het tonen van dankbaarheid en waardering aan de bijna 5.000 Fontys medewerkers, resulterend in een gevoel van ‘binding’ met onze grote organisatie. Elke medewerker zou daarbij het gevoel moeten krijgen dat hij/zij persoonlijk aangesproken wordt. Het is een op maat aanpak derhalve en geen jaarlijkse ‘massaoperatie’.

De vragen kunt u wel raden, we geven u de planning.

De contactpersoon van Fontys voegt hier nog aan toe dat: Alleen voor geïnteresseerden die geen account hebben op TenderNed is er de mogelijkheid om te communiceren via inkoop@fontys.nl. De antwoorden op de vragen kunt u sturen naar
inkoop@fontys.nl o.v.v. Marktconsultatie Eindejaarsgeschenken. Het is raadzaam om een account aan te maken, aangezien aanbestedende diensten verplicht zijn digitaal aan te besteden. Het aanmaken van een account neemt enige tijd in beslag vanwege het aanvragen van E-herkenning.

Bron: Tenderned vrijdag 7 januari 2022 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/248779

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *