Maatwerkmeubilair Bestuurscentrum ‘s-Hertogenbosch – Aanbestedingsnieuws

Maatwerkmeubilair Bestuurscentrum ‘s-Hertogenbosch

Tekening: Gemeente ‘s- Hertogenbosch

Het Bestuurscentrum van gemeente ‘s-Hertogenbosch wordt heringericht. Hiervoor heeft de architect divers meubilair ontworpen. Met deze aanbesteding wordt het maatwerkmeubilair in de markt gezet. Het betreft het leveren, plaatsen, monteren en onderhouden van het maatwerkmeubilair.
Het bestuurscentrum bestaat uit 4 verdiepingen: begane grond, 1e verdieping, 2e verdieping en 3e verdieping. In deze aanbesteding zijn de begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping definitief. De 3e verdieping is meegenomen als optie. Op een later moment wordt besloten of de werkzaamheden op de 3e verdieping daadwerkelijk worden uitgevoerd.

De overeenkomst voor onderhavige opdracht gaat in op 1 juni 2020 en eindigt op 31 mei 2024. De looptijd is langer dan de uitvoeringstermijn, doordat de 3e verdieping mogelijk op een later moment uitgevoerd dient te worden. Na elke plaatsing van meubilair geldt een onderhoudstermijn van 10 jaar conform de tarieven die in het prijzenblad opgenomen zijn.

‘s-Hertogenbosch gunt de opdracht aan de inschrijving met de laagste prijs. De opdracht bevat een uitvraag in maatwerk waarin tot in detail de kwaliteit van het werk is beschreven. De kwaliteit van het werk wordt geborgd door de gedetailleerde uitvraag van het maatwerk. De opdrachtgever is dan ook van mening dat in dit geval de minimumeisen in combinatie met prijs een goede wijze is van gunnen. Daarom
wordt deze opdracht gegund op laagste prijs.

Bron: Tenderned 16 maart 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/189954

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *