Lievense Milieu gaat Amsterdamse kademuren onderzoeken – Aanbestedingsnieuws

Lievense Milieu gaat Amsterdamse kademuren onderzoeken

Lievense Milieu B.V. heeft de aanbesteding voor het onderzoek naar de aanwezigheid van chroom -6 in de conservering van de stalen delen van de leuningen van kades gewonnen. Er waren 5 inschrijvers. De projectdoelstellingen zijn – In kaart brengen van asbesthoudende toepassingen op aangewezen locaties, ramen van de asbestverwijderingskosten, vaststellen of chroom -6 in de conservering van stalen delen van de leuningen op aangewezen locaties is toegepast en vaststellen of het percentage chroom niet meer dan 0,1% van de totale massa bedraagt. De totale waarde van de opdracht bedraagt € 39.851,-.

Lievense is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. De mensen zijn vakspecialisten en werken op basis van 7 zekerheden. Daardoor hebben zij grip op ieder project. Lievense is een nationaal en internationaal opererend bureau met 10 locaties in Nederland en 3 in het buitenland. Met 375 medewerkers behoren wij tot de grotere advies- en ingenieursbureaus in Nederland.

De 7 zekerheden van Lievense zijn opgesteld in 2016 in hun beleidsplan. Met deze zekerheden definiëren ze het bedrijf, de gezamenlijke cultuur, en een vaste denk- en werkwijze.

Dit zijn de 7 zekerheden van Lievense:

Wat we beloven komen we na
We zijn nieuwsgierig naar de klant en zijn omgeving
We informeren onze klanten tijdig
Het project staat centraal
We tonen eigenaarschap
We leveren kwaliteit
We zijn kritisch naar elkaar

De 7 zekerheden zijn het resultaat van speciale sessies met medewerkers uit diverse groepen in het bedrijf, zoals Young Professionals, Management en OR-leden, en met klanten. Aan klanten hebben we gevraagd waar zij behoefte aan hebben en wat voor hun belangrijk is in de dienstverlening van Lievense. Deze input van medewerkers en klanten hebben we vervolgens gebruikt als basis voor de 7 zekerheden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *