“Lief en leed” kvk naar PIMM – Aanbestedingsnieuws

“Lief en leed” kvk naar PIMM

Foto: PIMM

PIMM Solutions heeft van de Kamer van Koophandel een raamcontract gekregen voor de levering van attenties in het kader van “Lief en Leed” en Relatiegeschenken/attenties extern (bloemen, kaarten, geboorteattenties, fruitmanden, chocolade, giftcards, wijnen enz.) Gedurende 4 jaar zal PIMM Solutions genoemde goederen leveren met een geschatte waarde per jaar van €50.000,- . De totale waarde van het contract is dus € 200.000,-.

Bewust en efficiënt inkopen, staat centraal bij Pimm. Zij  helpen klanten hun doelstellingen omtrent kostenreductie te verwezenlijken en het is PIMMS passie om het systeem Pimm® en het bijbehorende netwerk van inmiddels meer dan 5.000 lokale en centrale leveranciers hierop af te stemmen.

Pimm Solutions is in 2011 opgericht door Leonie Schipperus- Benjamins en Rick van Nispen. Samen met ISM eCompany als 3e aandeelhouder en incubator is het bedrijf de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider op het gebied van slimme one-stop-shops voor cadeaubonnen, bloemen, gebak en overige attenties voor zakelijk gebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *