Licht, geluid en AV middelen Floriade Expo 2022 Almere – Aanbestedingsnieuws

Licht, geluid en AV middelen Floriade Expo 2022 Almere

Foto: Pixabay.com

Van 14 april 2022 t/m 9 oktober 2022 is Almere het podium van de Floriade Expo 2022. De Floriade is dan iedere dag geopend van 10.00 tot 19.00. Floriade Expo 2022 biedt een uitgebreid kunst en cultuurprogramma voor de twee miljoen verwachte bezoekers. Floriade voorziet daarnaast in verschillende vergaderzalen en een conferentielocatie voor de zakelijke bezoeker. Deze zalen zijn te boeken via de B2B Sales afdeling. Om het cultuurprogramma en B2B programma technisch te faciliteren is licht-, geluid en AV-inkoop noodzakelijk.

De opdracht in deze openbare aanbesteding betreft het plannen, plaatsen, installeren en operationeel bedienen van alle benodigde licht-, geluid- en AV-techniek voor culturele evenementen, kunstprojecten, conferenties en vergaderingen van
Floriade Expo 2022.
De opdracht is gesplitst in twee percelen, namelijk:
Perceel 1 : Licht-, geluid- en AV ten behoeve van kunst-, cultuur- en publieksevenementenprogramma Floriade Expo 2022. Opdrachtgever heeft maximaal €500.000,- beschikbaar voor licht, geluid en AV-techniek van het cultuurprogramma. Voor het avondconcertenprogramma en het Floriade Opening- en Slotspektakel is een apart budget. In een later stadium zal Floriade een offerte uitvragen bij de winnende partij voor deze onderdelen.
Perceel 2: Licht-, geluid- en AV ten behoeve van de B2B/ Zakelijke evenementen van Floriade Expo 2022. Opdrachtgever heeft maximaal €50.000,- beschikbaar voor de basis licht, geluid en AVinstallatie in het congres paviljoen. Opties zijn: Alle aanvullende benodigde techniek, gevraagd door huurders van de B2B conferentielocatie, en alle daarbijbehorend operationeel personeel behoren niet tot bovenstaand budget en kunnen additioneel, volgens een prijslijst worden ingehuurd bij
opdrachtnemer en worden door Floriade doorbelast aan de afnemers van de B2B ruimtes.  Alleen de congreszaal in het congrespaviljoen behoort nu tot de offerte uitvraag. Daar kan later, in overleg met de decorateur de hospitality ruimte van het congrespaviljoen bijkomen voor zaallicht en sfeerlicht. Daarnaast is Floriade nu in gesprek over een tweede paviljoen met een plenaire zaal en hospitality ruimte voor 120 personen. Ook deze ruimte kan later worden toegevoegd aan de opdracht. Beschikbaar budget voor het eventuele tweede paviljoen bedraagt €25.000,- euro exclusief btw.

Er is sprake van een dienstverlenings- en leveringsovereenkomst een initiële looptijd van acht maanden (maart 2022 t/m oktober 2022), waarbij de voorbereidingen zullen plaatsvinden van maart 2022 t/m april 2022. De daadwerkelijke levering en dienstverlening vindt plaats tijdens de looptijd van de Floriade Expo 2022 van 14 april 2022 t/m 09 oktober 2022. Inclusief de officiële Floriade Opening op 13 april  en een testdag in het tweede weekend van april zijn dat samen 181 dagen. En uiteraard zullen theaterpartijen voorafgaand aan de opening willen repeteren. Deze dagen staan apart in vermeld in de aanbestedingsdocumenten . Opdrachtgever verplicht zich in deze periode om alle podium- en evenemententechniek af te nemen bij de gekozen leverancier(s).

Gunning vindt plaats volgens de economisch meest voordelige inschrijving op basis van het gunningscriterium ‘beste prijs-kwaliteitsverhouding’.

Bron: Tenderned zondag 9 januari 2022 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/248960

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *