levering vuilniszakken Peel en Maas naar Dimensio – Aanbestedingsnieuws

levering vuilniszakken Peel en Maas naar Dimensio

Foto: Dimensio

Dimensio verpakkingen Almere heeft de opdracht verworven gedurende 2019 en eventueel een verlenging van drie maal één jaar. De Geschatte waarde van de opdracht is €190.000,- . Het gaat hierbij globaal om 180.000 PMD-afvalzakken en 890.000 restafvalzakken per jaar.

De gemeente Peel en Maas beoogde met deze aanbesteding één overeenkomst aan te gaan met één onderneming voor het leveren van afvalzakken voor de afvalinzameling bij huishoudens in de gemeente Peel en Maas. De gemeente Peel en Maas heeft een eigen inzameldienst voor de inzameling van het huishoudelijk afval. De afgelopen jaren heeft de gemeente via pilots ervaring opgedaan met diverse zakken. Door de tijd heen zijn de zakken aangepast naar wens van de burger én de inzameldienst. De uitvraag was dan ook heel helder in formaat, kleur, bedrukking en sterkte.

Gedreven door passie en creativiteit mag Dimensio zich na 25 jaar marktleider op het gebied van zakken noemen. Dimensio is opgericht in 1992 door Caspar Jacobs in Amsterdam, niet wetend dat het bedrijf zich binnen 25 jaar de meest aantrekkelijke leverancier van zakken mag noemen voor o.a. de top 10 schoonmaak- bedrijven in Nederland en België

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *