Levering, implementatie en beheer ICT-hardware-infrastructuur – gemeente Berkelland – Aanbestedingsnieuws

Levering, implementatie en beheer ICT-hardware-infrastructuur – gemeente Berkelland

Berkelland is een veelzijdige actieve gemeente. Het is een van de tien grootste plattelandsgemeentes van Nederland. Berkelland is trots op de dynamiek en het eigen karakter van de grote kernen (Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede) en de kleine kernen.

De gemeente Berkelland is op zoek naar een opdrachtnemer die ICT-hardware-infrastructuur als een dienst (geheel van werkzaamheden, zoals beschreven in de scope van de opdracht, die ten behoeve van de aanbestedende dienst op het gebied van de informatie- en communicatietechnologie (ICT) verricht worden) kan leveren, implementeren en beheren, in de (eigen)
datacenters van opdrachtnemer. Van de uiteindelijke opdrachtnemer worden de certificeringen ISO-9001 en ISO-27001 geëist alsmede toepasselijke ISAE3402-2 verklaringen.

De dienst, het geheel van werkzaamheden (leveren, implementeren en beheren), bestaat samengevat uit:

  • Hardware-infrastructuur;
  • Cloud diensten en softwarelicenties:
  • Onderhoud;
  • Implementatie dienstverlening;
  • Technische ICT-beheerdienstverlening (o.b.v. een dienstverleningsovereenkomst).

Aanbesteder heeft gekozen voor de niet openbare, Europese openbare procedure. De af te sluiten overeenkomst betreft een raamovereenkomst gedurende maximaal acht jaar, bestaande uit initieel vier jaar met vanuit aanbestedende dienst verlengopties van tweemaal twee jaar. Deze termijn is gekozen vanwege de grote complexiteit van de oplossing, de technische samenhang, de in- en omstel-tijd en -de kosten en de daarmee gepaard gaande afschrijvingstermijnen. Aanbesteder selecteert maximaal vijf  aanmelders voor de inschrijvingsfase. De opdracht wordt verstrekt aan de inschrijver die inschrijft met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned woensdag 14 september 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/272121

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *