Levering hardware gemeente Woerden – Aanbestedingsnieuws

Levering hardware gemeente Woerden

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Foto: Pexels.com

De gemeente Woerden is van plan om op korte termijn hardware producten aan te schaffen om met name de medewerkers van de opdrachtgever te voorzien in nieuwe middelen om het werk goed uit te kunnen voeren. De opdracht betreft vier productsoorten die moeten worden ingekocht gedurende de raamovereenkomst:
• Laptops en touchscreens
• Telefoons
• Server / storage hardware
• Overige aanverwante artikelen/hardware

Via deze offerteaanvraag wil opdrachtgever de laptops en touchscreens uitvragen. De winnende partij zal direct na gunning de gevraagde hoeveelheid van 480 laptops en 70 laptops met touchscreen kunnen leveren. Daarnaast wil opdrachtgever met de drie hoogste geëindigde partijen in rangorde een raamovereenkomst afsluiten om vervolgens via een mini competitie opdrachten tot levering te gunnen op basis van de op dat moment aanwezige behoefte voor ICT hardware. De mini competitie zal altijd worden gegund op basis van
laagste prijs. Opdrachtgever wil voor de laptops, telefoons, server hardware en aanverwante artikelen (zoals bijvoorbeeld: toetsenborden, computermuizen, dockingsstations enz.), rekening houden met de laatste stand der techniek. De opdrachtgever wil daarbij een zo ruim mogelijke product keuze kunnen maken bij de gecontracteerde leveranciers. Opdrachtgever en opdrachtnemer zullen onderling overleggen om te kunnen vaststellen of de af te nemen ICT hardware probleemloos functioneert in het huidige netwerk van de gemeente Woerden. Tot de scope van deze opdracht behoort:
• Levering diverse hardware producten
• Inname oude hardware producten

Niet behorend tot de scope van opdracht:
• Advies en ondersteuning

Voor het aanbesteden van deze opdracht heeft de gemeente Woerden gekozen voor een Europese openbare aanbesteding. Met de drie geselecteerde opdrachtnemers zal een raamovereenkomst voor de duur van drie jaar worden afgesloten. Het betreft de periode 1 april 2023 tot en met 31 maart 2026. Na het verstrijken van deze looptijd kan de raamovereenkomst door de opdrachtgever eenzijdig optioneel eenmaal met één jaar, worden verlengd. De inschrijvingen worden beoordeeld en gerangschikt op basis van het gunningscriterium beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned zondag 29 januari 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/287027

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 31 januari 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *