Levering en reiniging bedrijfskleding en -schoeisel – GAD Regio Gooi en Vechtstreek – Aanbestedingsnieuws

Levering en reiniging bedrijfskleding en -schoeisel – GAD Regio Gooi en Vechtstreek

Foto: pixabay.com

Aanbestedende dienst is de GAD van de Regio Gooi en Vechtstreek, Regio Gooi en Vechtstreek is een samenwerkings- en uitvoeringsorganisatie van Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp (tot eind 2024 i.v.m.
toetreding gemeente Amsterdam) en Wijdemeren. Dagelijks levert de Regio 24/7 diensten, zorg en ondersteuning aan 260.000 inwoners. De GAD is de uitvoeringsorganisatie voor het gescheiden inzamelen van huishoudelijk afval voor 115.000 huishoudens.

De opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:
– Levering van bedrijfskleding, inclusief ondersteunende activiteiten
– Het repareren en reinigen van bedrijfskleding
– Levering van schoeisel
De opdracht wordt niet in percelen opgedeeld. In het kader van bestellen, transportbewegingen en beheersing van de overeenkomst is dit de meest optimale oplossing: één contactpersoon, één bestelwebsite en gecombineerd transport kleding en schoeisel. Ook heeft de wijze van repareren en reinigen een direct verband met de kwaliteit en levensduur van de te leveren kleding. Daarbij komt dat het in één perceel aanbesteden van bedrijfskleding en schoeisel naar de mening van de GAD geen invloed heeft op de toegang van voldoende inschrijvers (mede uit het midden- en kleinbedrijf).  De kleding en schoeisel, die al in bezit is van de GAD (van de huidige leveranciers) wordt eerst afgedragen. Vervanging vindt plaats op basis van slijtage van de huidige kleding.

Op maandag 9 januari 2023 tussen 11.00 en 12.00 uur kunnen potentiële inschrijvers de huidige kledingartikelen en het schoeisel bekijken om een beeld te krijgen van de huidige kwaliteit. Locatie is het hoofdkantoor van de GAD, Hooftlaan 32,  Bussum. Indien u hier gebruik van wenst te maken, dan dient u dit uiterlijk 6 januari 2023 aan te geven via de berichtenmodule van Tenderned, onder vermelding van de namen van de personen die langskomen. Per potentiële inschrijver kunnen
maximaal twee personen komen kijken.

De aanbestedende dienst wil een overeenkomst afsluiten met één ondernemer voor minimaal vier jaar, met de optie de Overeenkomst tweemaal met maximaal twee jaar te verlengen. De overeenkomst gaat in op 1 april 2023. De Europese aanbesteding wordt uitgevoerd volgens de openbare procedure.

Bron: Tenderned woensdag 21 december 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/283181

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *