Levering bomen en plantmateriaal Waddinxveen – Aanbestedingsnieuws

Levering bomen en plantmateriaal Waddinxveen

Foto: Pexels.com

De aanleiding voor deze aanbesteding is dat de opdrachtgever, de gemeente Waddinxveen, bomen en plantmateriaal nodig heeft. Opdrachtgever heeft tot doel om bomen en beplanting in te kopen.De aan te besteden opdracht levering bomen en plantmateriaal bestaat uit de inkoop van bomen en beplanting en is verdeeld in 2 percelen:
Perceel 1: Bomen;
Perceel 2: Beplanting.
De looptijd van deze opdracht is twee jaar. Nadat bovenstaande periode is beëindigd bestaat de mogelijkheid voor de opdrachtgever, indien er naar tevredenheid en voldoende prestatie is geleverd, de opdracht voor een periode van twee maal één jaar te verlengen.
Het is toegestaan op één of beide percelen in te schrijven.

De inschrijver kweekt en/of verhandeld de producten volgens het keurmerk ‘On the way to PlanetProof’. De inschrijver heeft minimaal de CO2-prestatieladder niveau 3. De Inschrijver dient te beschikken over een aan hem verstrekt kwaliteitssysteem-certificaat c.q. milieuzorgsysteem op basis van de normen ISO 9001 en ISO 14001 of gelijkwaardig.

De beoordeling geschiedt op basis van laagste prijs per perceel. Er wordt dus opdracht gegeven aan één leverancier per perceel. Totaal is dat dan minimaal één en maximaal twee leveranciers.

Bron: Tenderned 27 januari 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/217974

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *