Leiden tender omvorming bibliotheek tot multifunctioneel gebouw gerectificeerd – Aanbestedingsnieuws

Leiden tender omvorming bibliotheek tot multifunctioneel gebouw gerectificeerd

De gemeente Leiden heeft een aanbesteding geplaatst voor de renovatie van een buurthuis en bibliotheek. Inschrijven kan nog 7 dagen. Deze aanbesteding is gerectificeerd op 10 mei 2023. Omdat de definitieve nota vandaag is gepubliceerd (de antwoorden waren wel eerder zichtbaar) is de sluitingsdatum voor de aanmeldingen 2 dagen later verschoven naar woensdag 17 mei voor 10:00 uur.

Het werk omvat de verbouwing van een bestaand buurthuis en bibliotheek tot Multifunctionele Accomm

©ZaZ 2020

odatie. Het gebouw is gelegen aan de Trix Terwindtstraat 2, 4 en 6 te Leiden. In het gebouw zijn partijen als consultatiebureau, sociaal werk, kinderopvang, buurthuis, dagbesteding, bibliotheek, cultuurcentrum en muziekschool gehuisvest. Tijdens de verbouwing blijft het gebouw in functie als buurthuis en bibliotheek, waardoor fasering van werkzaamheden en een goede afstemming met zowel opdrachtgever als gebruikers van het gebouw vereist is.

Het werk omvat de verbouwing van een bestaand buurthuis en bibliotheek tot Multifunctionele Accommodatie. Het gebouw is gelegen aan de Trix Terwindtstraat 2, 4 en 6 te Leiden. In het gebouw zijn partijen als consultatiebureau, sociaal werk, kinderopvang, buurthuis, dagbesteding, bibliotheek, cultuurcentrum en muziekschool gehuisvest. Tijdens de verbouwing blijft het gebouw in functie als buurthuis en bibliotheek, waardoor fasering van werkzaamheden en een goede afstemming met zowel opdrachtgever als gebruikers van het gebouw vereist is.

Het gebouw dateert uit 1987 en is verouderd. De huidige situatie is een gebouw bestaande uit 3 separate adressen, waardoor de verschillende functies elkaar niet versterken. Met de verbouwing is het gebouw op een betere manier te gebruiken voor zowel de gebruikers als hun bezoekers, is het comfort om erin te verblijven verhoogd, is het achterstallig onderhoud aan bouwkundige zaken als daken en gevels verholpen, zijn de oude gebouwgebonden installaties

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/297444/documenten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *