Rijksvastgoedbedrijf houdt aanbesteding voor renovatie marinegebouw Noorderkroon – Aanbestedingsnieuws

Rijksvastgoedbedrijf houdt aanbesteding voor renovatie marinegebouw Noorderkroon

Rijksvastgoedbedrijf heeft een tender gepubliceerd voor de renovatie van Noorderkroon op het Complex Nieuwe Haven. Dat is het Marinecomplex in Den Helder.

De opdracht is onderdeel van het project ‘Renovatie Noorderkroon’. Met dit project wordt een deel van de benodigde huisvesting en infrastructuur gerealiseerd voor de directie Maatregelen Versterking Ondersteuning Krijgsmacht (MVOK) van het Commando Zeestrijdkrachten (CZSK).

Er worden bureauwerkplekken gecreëerd voor de afdelingen Opleidingen Koninklijke Marine (OKM) en drie afdelingen van Materiële Logistiek (MATLOG) van de Directie Materiële Instandhouding (DMI).

Naast bureauwerkplekken dienen de noodzakelijke ondersteunende ruimtes te worden gerealiseerd zoals vergaderruimtes, kopieerruimtes, etc. De verbouwing zal alleen inpandig gedaan worden. Met uitzondering van één nieuw gevelkozijn blijven de gevels en daken ongemoeid. Het trappenhuis is een gemeenschappelijke verkeersruimte en zal niet meegenomen worden in deze verbouwing.

Het oppervlakte van onderhavige opgave is circa 1.800 m2 NVO, waarbij de scope van de opdracht is verdeeld over de volgende disciplines:

Bouwkundig
Elektrotechnisch
Werktuigbouwkundig

Aangezien het pand tijdens de renovatiewerkzaamheden in gebruik blijft, hecht het Rijksvastgoedbedrijf veel waarde aan het contracteren van een opdrachtnemer die begrijpt welke maatregelen getroffen moeten worden om de overlast zoveel als mogelijk te beperken.
Vooral geluids- en stofoverlast zijn sterk verstorende elementen, maar ook andere aspecten kunnen overlast of ernstige hinder geven aan de
gebruikers van het gebouw.

fragment ©Rijksvastgoedbedrijf 2023

Dit vraagt niet alleen om een flexibele opdrachtnemer, maar ook om een goed doordachte specifieke aanpak en heldere communicatie met de gebruikers en
opdrachtgever.

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/297455/documenten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *