Ladders en loopplanken – VNOG – Aanbestedingsnieuws

Ladders en loopplanken – VNOG

Foto: © Dirks

Ladders en loopplanken zijn onderdeel van de bepakking op de blusvoertuigen en specialistische voertuigen van de VNOG. De Aanbestedende Dienst is op zoek naar één Opdrachtnemer, die op afroep en naar behoefte van de VNOG, op basis van deelopdrachten kan leveren:
– ladders
– loopplanken
De blusvoertuigen van de VNOG zijn op dit moment uitgerust met diverse soorten ladders en loopplanken. De VNOG wil in de komende jaren de nieuwe blusvoertuigen en specialistische voertuigen voorzien van dezelfde ladders en loopplanken, zodat bij een inzet van voertuigen ook hier de uniformiteit gewaarborgd is. Uitgangspunt is dat de blusvoertuigen en specialistische voertuigen, inclusief hun bepakking, uniform en uitwisselbaar zijn.

 

Product 2023 2024 2025 2026
2-delige optrekladder, 2x 18 sporten merk
Dirks of vergelijkbaar
8 8 18 20
3-delige optrekladder, 3x 12 sporten merk
Dirks of vergelijkbaar
0 12 9 0
Telescoopladder, 4 x 4 sporten
type Waku, merk Dirks of vergelijkbaar
0 0 0 0
Telescoopladder, 4 x 5 sporten
type Waku, merk Dirks of vergelijkbaar
8 20 27 20
Telescoopladder, 4 x 5 sporten
type Waku, merk Dirks of vergelijkbaar
8 20 27 20
Redladder met los oplegbaar looprooster,
merk Dirks of vergelijkbaar
8 20 27 20

De aanbestedende dienst heeft een maximum prijs per ladder en loopplank (plafondbedrag) vastgesteld. Het doel van deze aanbesteding is om één raamovereenkomst te sluiten met één leverancier voor het, op basis van deelopdrachten, leveren van ladders en loopplanken. De contractduur van de raamovereenkomst bedraagt vier jaar. Opdrachtgever heeft driemaal de optie om de raamovereenkomst te verlengen, telkens voor een periode van één jaar. Elke inschrijver dient ten behoeve van de praktijkproef een proefexemplaar van de uitgevraagde producten aan te leveren. Alle inschrijvingen van inschrijvers  die niet zijn uitgesloten van de aanbestedingsprocedure en die door de aanbestedende dienst geldig zijn bevonden, worden beoordeeld aan de hand van het gunningscriterium economisch meest voordelige inschrijving op basis van de ‘beste prijs-kwaliteitsverhouding’ (BPKV).

Bron: Tenderned donderdag 6 oktober 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/274935

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *