Lachen! Uitgerekend de VPRO wil warme drankenautomaten – Aanbestedingsnieuws

Lachen! Uitgerekend de VPRO wil warme drankenautomaten

Laatst geupdate op augustus 8, 2023 door redactie

Pixabay, https://pixabay.com/nl/users/Skitterphoto-324082/

Update 2 augustus 2023. De aanbesteding is inmiddels alweer voortijdig beëindigd.

Update 4 augustus 2023 aanbesteding opnieuw geplaatst met referentie https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/306668

BNNVARA, de NTR en de VPRO treden in deze aanbestedingsprocedure gezamenlijk als aanbestedende dienst c.q. opdrachtgever op. BNNVARA organiseert namens alle aanbestedende diensten c.q. opdrachtgevers deze aanbestedingsprocedure. BNNVARA, NTR en VPRO maken elk naar eigen signatuur programma’s voor radio, televisie en nieuwe media.

Lachen? Immers in 1984 zend de VPRO (naar eigen signatuur) een zesdelige serie uit, genaamd “Op zoek naar Jolanda”. In een van de afleveringen biedt mevrouw Loes de Wilde-Doofpot (Truus Dekker) een warm kopje chocolademelk aan, aan Jan Vos ( Clous van Mechelen) die zich afvraagt of het nu een warm kopje chocolademelk is of een kopje warme chocolademelk. Daar kun je best over filosoferen want het kopje wordt wordt immers door de warme chocolademelk ook warm. Dat laatste speelt natuurlijk niet bij automaten. Die worden er niet warm of koud van. Leveranciers van die dingen ondervangen dat door te spreken van koffiemachines, Een term die wij van Aanbestedingsnieuws ook gebruiken. Dat de organisatie van deze aanbesteding bij BNNVARA ligt doet daar niets aan af. VPRO en NTR zullen toch vast ook wel naar de tekst gekeken hebben.

Afijn, ze willen dus koffiemachines. De overeenkomst voor de levering van automaten voor warme dranken met de huidige leverancier loopt af, vandaar dus deze aanbesteding. De opdracht bestaat uit het op basis van full operational lease leveren, plaatsen, installeren, onderhouden en volledig operationeel houden van 23 warme drankenautomaten voor circa 1.200 medewerkers en gasten. Opdrachtnemer levert het gevraagde aantal automaten aan opdrachtgever op basis van operational lease. Hierbij blijven de automaten eigendom van opdrachtnemer en is opdrachtnemer tevens verantwoordelijk voor het onderhoud. Het uitgangspunt van deze aanbesteding is dat er kwalitatieve, lekkere en duurzame koffie wordt geschonken en dus dat er tevreden gebruikers zijn. Verder is een goede en zorgeloze dienstverlening zeer belangrijk. De ingrediënten die in de automaat worden geplaatst maken ook onderdeel uit van deze opdracht:
• Koffie (verse) bonen;
• Cacao;
• Melkproducten ten behoeve van de koffiebereidingen.

De te sluiten overeenkomst heeft een initiële looptijd van vijf jaar. De overeenkomst kan, onder gelijkblijvende voorwaarden, wederzijds optioneel driemaal met één jaar verlengd worden. Aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure. Er zal worden gegund aan de voor BNNVARA Economisch Meest Voordelige Inschrijving, aan de hand van de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV).

Bron: Tenderned dinsdag 1 augustus 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/305908

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 2 augustus 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *