Kindcentrum Bekkerveld Heerlen voorlopig gegund aan Mertens – Aanbestedingsnieuws

Kindcentrum Bekkerveld Heerlen voorlopig gegund aan Mertens

Kindcentrum Bekkerveld

Mertens Bouwbedrijf uit Weert gaat voorlopig het nieuwe Kindcentrum Bekkerveld bouwen. Het kwam als beste van de twee inschrijvers uit de bus. De waarde van de opdracht is € 13.109.917,- . Wanneer er geen bezwaar wordt aangetekend zal na 20 dagen het project definitief gegund worden. Het werk betreft het ontwerpen, de engineering en het realiseren van het KC Bekkerveld, met daaraan gekoppeld 10-jarig onderhoud, energie- en waterlevering.

Het nieuwe schoolgebouw voor Humankind, Peuteropvang Heerlen, SO-VSO Catharina en BS Tarcisius bestaat uit een bestaande HTS uit de jaren ‘20 in de wijk Bekkerveld. Het totale project heeft een omvang van circa 5.500 m². De uitvoering start omstreeks oktober 2020, de oplevering is voor 6 december 2021 gepland.

Mertens is een innovatief bouwbedrijf dat altijd op zoek is naar nieuwe oplossingen, technieken en toepassingen. Daarbij zullen ze bij Mertens nooit vergeten dat gewerkt wordt in de traditie van een 139-jarig familiebedrijf. Trots is men er op op dat al zolang wordt bijgedragen aan de manier waarop mensen in de wijde omgeving leven, leren en werken. Na 139 jaar bouwen, werkt het Mertens van vandaag de dag nog met net zoveel plezier en overgave als het deed in de begindagen van de onderneming.

Bronnen: Mertens Bouwbedrijf en Tenderned 25 mei 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/196072

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *