ISP wint aanbesteding pre-employment screening UWV – Aanbestedingsnieuws

ISP wint aanbesteding pre-employment screening UWV

International Security Partners uit Lelystad heeft de Openbare Europese aanbesteding Pre-employment screening van UWV heeft gewonnen. ISP is erg trots op de aanbesteding te hebben binnengesleept. ISP werd in 1987 opgericht door Hans Slaman. Hans heeft ISP weten op te bouwen tot het bedrijf dat er nu staat: Dé specialist op het gebied van (pre-) employment screening, crisis management, security consultancy, (fraude) onderzoek, cyberrisico’s en persoonsbeveiliging voor vermogende families. Sinds 2014 is zoon Evert Slaman als 2de generatie werkzaam binnen ISP.

Vanaf maart 2022 zullen wij de komende vier jaar pre-employment screenings gaan verzorgen voor UVW. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

De opdracht betreft het verzorgen van een screening bij potentiële interne en externe medewerkers die solliciteren op functies waarbij werkzaamheden in risicovolle data-analyse omgevingen tot het takenpakket behoren. Bij deze aanbesteding wordt als gunningscriterium dat van Beste Prijs-kwaliteitverhouding (BPKV) gehanteerd: de Inschrijving wordt beoordeeld door de totale staffel kosten (Prijs) te delen door het aantal op kwaliteit behaalde punten (maximaal 60).

©uwv 2017

Op de opdracht heeft het UWV in totaal 3 inschrijvingen ontvangen. De geraamde waarde ervan bedraagt €300.000

Zie ook:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/253685/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *