Intekenen laadpalen Noord-Brabant en Limburg – Aanbestedingsnieuws

Intekenen laadpalen Noord-Brabant en Limburg

De provincie Brabant heeft een opdracht geplaatst voor de ontwikkeling van plankaarten voor laadinfrastructuur. De dienst houdt het volgende in: ontwikkeling en beheer van plankaarten voor publieke laadinfra op basis van de verwachte laadbehoefte van personenauto’s in 2030. Ten behoeve van de realisatie van publieke laadpalen in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

In deze aanbesteding zijn de volgende kerncompetenties m.b.t. de technische bekwaamheid en beroepsbekwaamheid relevant: 1. Het opstellen van minimaal 20 plankaarten; 2. Het ondersteunen van minimaal 20 gemeenten bij het gebruik van een plankaart; 3. Het ontwikkelen van een participatiefunctionaliteit voor minimaal 20 gemeenten.

Laadpaal ©ZaZ, 2016

De dienst houdt het volgende in: ontwikkeling en beheer van plankaarten voor publieke laadinfra op basis van de verwachte laadbehoefte van personenauto’s in 2030. Ten behoeve van de realisatie van publieke laadpalen in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Dit is een benodigd product/dienst in relatie tot de Europese aanbesteding voor een concessie (plaatsing en exploitatie publieke laadpalen in de provincies Noord-Brabant en Limburg), fase B3. De Provincie Noord=Brabant treedt op als opdrachtgever.

Het doel van deze aanbesteding is het contracteren van een partij die de plankaarten tijdig kan ontwikkelen, alle potentiële locaties met daarbij de gemeente specifieke wensen in acht genomen kan intekenen en een participatiefunctionaliteit kan ontwikkelen.

verwachting van start in augustus 2024, met een initiële realisatieperiode Beschrijvend document Europese openbare aanbesteding ‘Ontwikkeling plankaarten’ 5 van 2 jaar. Deze periode kan eenzijdig door de aanbestedende dienst eenmalig worden verlengd met 2 jaar tot een maximum van 4 jaar.

De overeenkomst voor de ontwikkeling van de plankaarten zal van 8 maart 2024 tot 31 december 2026 gelden, met de mogelijkheid deze periode eenzijdig door de opdrachtgever tweemaal met 2 jaar te verlengen tot respectievelijk 31 december 2028 of 31 december 2030.

Bron: Tenderned, 23 jaanuari 2024

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/323727

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *