Inrichting proefdiercentrum – Vrije Universiteit Amstedam – Aanbestedingsnieuws

Inrichting proefdiercentrum – Vrije Universiteit Amstedam

Foto: Pixabaxy.com / Kapa65

De opdracht in deze aanbesteding betreft de inrichting van het nieuw te realiseren proefdiercentrum in gebouw Schoolwerktuinen van de VU Amsterdam. De aanbesteding is onderverdeeld in drie percelen:

  • Perceel 1: Laminaire flow hemels ten behoeve van de operatiekamers i.c.m. operatietafels. Met oog op de striktere arbowetgeving is vermindering van blootstelling aan proefdierallergenen een kernpunt van de bedrijfsvoering in het nieuwe proefdiercentrum. De laminaire flow hemels in de operatiekamers dienen erin te voorzien dat alle handelingen aan proefdieren op een veilige wijze plaatsvinden, waarbij zowel dier als operator beschermd is.
  • Perceel 2: Operatiemicroscopen. Op de operatiekamers zijn operatiemicroscopen voorzien voor het opereren van ratten en muizen
  • Perceel 3: Changing stations. t.b.v. het verschonen van ratten en muizen.

Het doel van deze aanbesteding is om te komen tot een opdracht met één opdrachtnemer per perceel. De overeenkomst wordt afgesloten voor de duur van de levering en de bedrijfsmatige oplevering. De verwachte ingangsdatum van de overeenkomst is 1 februari 2023. De gunning vindt plaats op basis van het gunningscriterium beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV).

De VU biedt geen vergoeding aan wanneer een gedeelte van de te plaatsen opdracht moet worden uitgevoerd om de inschrijving in te kunnen dienen.

Bron: Tenderned Woensdag 5 oktober 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/274723

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *