Inkoopplanning Rijksvastgoed gepubliceerd – Aanbestedingsnieuws

Inkoopplanning Rijksvastgoed gepubliceerd

In de inkoopplanning vindt u de verwachte aanbestedingen van het Rijksvastgoedbedrijf. De inkoopplanning is tot stand gekomen, rekening houdend met voorzienbare behoeften van de opdrachtgevers van het Rijksvastgoedbedrijf, budget en personele capaciteit om hieraan invulling te geven en ontwikkelen in de markt. In alle voorlopigheid en globaliteit is beoogd de markt toch zo goed mogelijk inzicht te geven in de planning van wat en waar iets gaat gebeuren en hoe groot de aan te besteden werkzaamheden zijn. Aan het overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Het Rijksvastgoedbedrijf wil de samenwerking met de markt verbeteren. Het motto van de RVB marktvisie is: samenwerken op basis van vertrouwen. Het Rijksvastgoedbedrijf wil binnen een zakelijke relatie met marktpartijen werken op basis van wederzijds vertrouwen en de samenwerking structureel aandacht geven. Het verbeteren van de inkoopprocessen is een van de speerpunten uit de RVB marktvisie en een van de maatregelen die de markt heeft voorgesteld waar nu uitvoering aan wordt gegeven. COVID-19 heeft (net als Stikstof en PFAS) natuurlijk impact. De hardheid van de informatie is om die reden beperkter.

Bron: Rijksvastgoed, 22 juli 2020

Link: https://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/binaries/rijksvastgoedbedrijf/documenten/publicatie/2018/09/19/inkoopplanning-rijksvastgoedbedrijf/20200722+Inkoop+kalender+2020+incl+disclaimer.pdf

Mirror: 20200722+Inkoop+kalender+2020+incl+disclaimer

 

©RVB 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *