ICT hardware Waterschap Hollandse Delta – Aanbestedingsnieuws

ICT hardware Waterschap Hollandse Delta

Waterschap Hollandse Delta heeft een aanbesteding uitgeschreven voor de levering van ICT hardware met een geraamde opdrachtwaarde van  €2.800.000.  Deze opdracht maakt gebruik van elektronische orderplaaatsing en elektronische facturering.

De aanbesteding heeft tot doel een raamovereenkomst af te sluiten voor het leveren van de volgende producten en diensten:  • Het leveren van ICT hardware van een A-merk  • Het leveren van servicecontracten  • Het leveren van bijbehorende dienstverlening

Foto: Pexels.com

Onder het leveren van ICT hardware wordt verstaan:  Het leveren van servers, storage- en netwerkapparatuur. Dit omvat o.a. rackservers, firewalls, disks, storage en back-up componenten, switches, wifi access points en routers.    Onder een A-merk wordt verstaan:  Een toonaangevend merk welke een hoge naamsbekendheid, hoge kwaliteit en goede reputatie heeft in de Europese zakelijke markt.

Onder het leveren van servicecontracten wordt verstaan:   Het leveren van servicecontracten ten behoeve van het afhandelen van claims onder de garantie;   Het leveren van servicecontracten ten behoeve van het afhandelen van claims buiten de garantie.

Onder het leveren van bijbehorende dienstverlening wordt het volgende verstaan:  Het plaatsen, vervangen, afvoeren en fysiek installeren van servers, storage- en netwerkapparatuur; Advisering betreffende de aanschaf en ontwerp van hardware, software en servicecontracten;   Beschikbaar stellen van testversies van apparatuur.

WSHD is merkonafhankelijk en beschikt niet over een standaard basisconfiguratie. WSHD wenst de mogelijkheid te behouden nader te bepalen servers, storage- en netwerkapparatuur af te nemen bij opdrachtnemer. De te contracteren partijen dienen merkonafhankelijk te zijn en dienen een zo breed mogelijk A-merkassortiment te bieden.

Bron: TenderNed, 4 december 2023:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/318586

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *