ICT-hardware ROC Friese Poort – Aanbestedingsnieuws

ICT-hardware ROC Friese Poort

Bron: Wikimedia

In de huidige situatie hebben ROC Friese Poort en het Friesland College een overeenkomst met Bossers & Cnossen B.V. voor de inkoop van ICT-hardware. Het Friesland College heeft daarnaast nog een overeenkomst met Centralpoint voor Apple producten. ROC Friese Poort en het Friesland College zijn voornemens om de ICT-hardware gezamenlijk Europees aan te besteden. De nieuwe overeenkomst moet per 1 april 2022 ingaan. De looptijd van de overeenkomst is vastgesteld op zesendertig maanden met als startdatum: 1 april 2022. Optioneel kan de overeenkomst tweemaal met één jaar verlengd worden. ROC Friese Poort en Friesland College sluiten beide zelf een (identieke) overeenkomst met  opdrachtnemer. Mochten ROC Friese Poort en Friesland College op termijn gaan fuseren, dan zullen de beide overeenkomsten samengevoegd worden tot één overeenkomst

De scope van deze openbare aanbesteding bestaat uit de levering van alle mogelijke devices, maar met name desktops,
monitoren, laptops en dockingstations. Incidenteel kan het ook om andersoortige devices gaan. Bring your own device concepten voor leerlingen maken geen onderdeel uit van deze aanbesteding.

Onderstaande categorieën behoren optioneel tot de scope van deze aanbesteding. De opdrachtgever heeft de mogelijkheid om producten uit deze categorieën af te nemen, maar kan deze producten ook elders afnemen:
• Apple producten zoals iPads en MacBooks
• Klein verbruiksmateriaal zoals:

o Draagtassen;
o Sleeves voor laptops;
o Ergonomische producten;
o Koptelefoons;
o Verloopkabels.

Met de inschrijver die een inschrijving heeft ingediend met de beste prijs-kwaliteitsverhouding wordt de overeenkomst gesloten. Met de inschrijver die als nummer twee in de rangorde is geëindigd, wordt de waakvlamovereenkomst gesloten.

Bron: Tenderned donderdag 23 december 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/247641

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *