ICT-Hardware HIJN scholengroep – Aanbestedingsnieuws

ICT-Hardware HIJN scholengroep

Illustratie: pixabay.com

In de huidige situatie heeft HIJN scholengroep geen overeenkomst voor de ICT-Hardware. HIJN scholengroep heeft besloten om de ICT-Hardware Europees aan te besteden. De nieuwe overeenkomst moet per 1 juli 2023 ingaan. Met de inschrijver met de beste prijs-kwaliteitsverhouding wordt de raamovereenkomst gesloten.

De scope van deze aanbesteding bestaat uit de levering van laptops voor de locaties van HIJN scholengroep. Bring your own device concepten voor leerlingen maken geen onderdeel uit van deze aanbesteding. Inschrijver dient de opdracht uit te voeren conform het Programma van Eisen.  De 112 uitgevraagde laptops ( 100 15″en 12 17″) worden z.s.m. na gunning besteld en dienen bij voorkeur in juli 2023 geleverd te worden, waarbij deellevering mogelijk is. Exacte data in overleg. Genoemde aantallen zijn een schatting en dienen om inschrijvers op gelijke basis te laten calculeren. De definitieve aantallen worden bij de definitieve bestelling bekend gemaakt. De technische specificatie voor de devices zijn opgenomen in het Programma van Eisen.

De verwachting is dat er de komende vier jaar ongeveer 530 a 630 laptops aangeschaft worden. Op basis hiervan kan inschrijver een inschatting maken van de omvang van de af te sluiten overeenkomst, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De looptijd van de overeenkomst is vastgesteld op zesendertig maanden met als startdatum: 1 juli 2023. De overeenkomst kan door de aanbestedende dienst eenmaal met twaalf maanden worden verlengd. Aanbesteder volgt de openbare procedure. De opdracht wordt gegund op basis van het gunningscriterium economisch meest voordelige inschrijving op basis van de “beste prijs-kwaliteitsverhouding” .

Bron: Tenderned vrijdag 14 april 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/294631

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 17 april 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *