Bedrijfswagens gemeente Zwijndrecht – Aanbestedingsnieuws

Bedrijfswagens gemeente Zwijndrecht

De scope van de overeenkomst in deze aanbesteding betreft de aanschaf van twee elektrisch aangedreven voertuigen ten
behoeve van de gemeentewerf van de gemeente Zwijndrecht. De voertuigen worden ingezet bij het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Dit betreft voor deze aanbesteding specifiek bedrijfswagens uit de klasse Opel Combo/Volkswagen Caddy en vergelijkbaar. De types zijn verder uitgewerkt in het programma van eisen.
Beide voertuigen hebben een aanschafprijs van max €35.000,- excl. BTW/BPM.  De volgende zaken en voertuigen behoren niet tot de scope van de overeenkomst:
1. inruil van huidige voertuigen;
2. onderhoud van de voertuigen;
3. belettering van de voertuigen.

De voertuigen hebben een enkele cabine en beschikt over drie zitplaatsen (  incl. bestuurder). De gesloten laadruimtes zijn niet voorzien van ramen maar wel van een tussenschot. Verder is het voertuig voorzien van een zijdeur en dubbele achterdeuren. Qua aandrijving beschikt het over een automatische versnellingsbak. Voertuig is voorzien van een elektrische aandrijving met een actieradius (WLTP) van minimaal 250 km. Verdere eisen zijn vermeld in het programma van eisen.

Het betreft een eenmalige opdracht voor het leveren van twee bedrijfswagens. De levertermijn voor de nieuwe voertuigen bedraagt uiterlijk achttien maanden na plaatsing van de definitieve opdracht. Een langere levertermijn is uitsluitend toegestaan mits overmacht aangetoond kan worden door middel van een tijdige bestelling, en een verklaring van de fabrikant dat niet eerder geleverd kan worden. Indien dit niet kan worden aangetoond kan de geplaatste opdracht kosteloos worden ontbonden.

Aanbesteder volgt de openbare procedure. De opdracht wordt gegund aan de inschrijver met de Economisch Meest Voordelige Inschrijving EMVI) op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV).

Bron: Tenderned vrijdag 14 april 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/294930

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 17 april 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *