ICT-hardware en multimedia scholengroep Spinoza – Aanbestedingsnieuws

ICT-hardware en multimedia scholengroep Spinoza

Onder Stichting Scholengroep Spinoza vallen onderstaande twaalf middelbare scholen die elk een eigen identiteit hebben; een Dalton-school, een categoraal gymnasium, scholengemeenschappen voor algemeen vormend en beroepsonderwijs.
Scholengemeenschap Dalton Voorburg – Voorburg;
François Vatelschool – Den Haag;
’s Gravendreef College – Leidschenveen – Den Haag;
’s Gravendreef College – Leidschendam – Leidschendam;
Gymnasium Novum – Voorburg;
Sint-Maartenscollege – Voorburg;
Veurs Lyceum – Leidschendam;
Veurs Voorburg – Voorburg;
Bestuursbureau – Voorburg;
Grotius College – Delft;
Scholencombinatie Delfland – Delft;
Praktijkonderwijs Grotius – Delft;
ISK Grotius – Delft.

In de huidige situatie heeft Scholengroep Spinoza een overeenkomst met Bechtle voor het leveren van ICT hardware. Daarnaast heeft Scholengroep Spinoza een overeenkomst met ITS IT-Services voor het leveren van AV-middelen. Deze overeenkomsten eindigen op 31 mei 2022 van rechtswege. Scholengroep Spinoza heeft besloten om de inkoop van ICT-hardware en multimedia Europees aan te besteden. De nieuwe overeenkomsten moeten per 1 juni 2022 ingaan.
Perceel 1. ICT-Hardware
Het doel van dit perceel is het selecteren van één opdrachtnemer voor het leveren van ICT-Hardware. Met de inschrijver met de beste prijs-kwaliteitsverhouding wordt de overeenkomst gesloten.
Perceel 2. Multimedia
Het doel van dit perceel is het selecteren van één opdrachtnemer voor het leveren van touchscreens en eventuele toebehoren en TV-schermen. Met de inschrijver met de beste prijs-kwaliteitsverhouding wordt de overeenkomst gesloten.

De scope van perceel 1 bestaat uit de levering van alle mogelijke devices, te weten desktops, laptops (al dan niet
met dockingstations), Chromebooks, devices ter ondersteuning van het technisch onderwijs, tablets, eventuele nieuwe type devices op de markt en mogelijk benodigde randapparatuur zoals beeldschermen en oplaadkarren voor Chromebooks. Alle hierboven genoemde devices en randapparatuur kunnen worden gebruikt door zowel medewerkers als leerlingen.
Optioneel
Onderstaande categorieën behoren optioneel tot de scope van deze aanbesteding. Opdrachtgever heeft de mogelijkheid om producten uit deze categorie af te nemen, maar kan deze producten ook elders afnemen:
• MacBooks;
• Klein verbruiksmateriaal zoals bijvoorbeeld:

o Draagtassen;
o Sleeves voor laptops;
o Ergonomische producten;
o Reinigingsproducten;
o Beveiligingsproducten;
o Koptelefoons;
o Verloopkabels;
o Beschermhoezen tablets (geschikt voor kinderen).

Perceel 2. Multimedia
De opdracht betreft het adviseren over en leveren van touchscreens en eventuele toebehoren en TV-schermen aan de scholen van Scholengroep Spinoza. Inschrijver dient de opdracht uit te voeren conform het Programma van Eisen.

De volgende diensten maken onderdeel uit van de opdracht:
Advisering, levering, montage, installatie, garantie- en serviceverlening en reparatie van de geleverde touchscreens en TV-schermen.
Site survey (bezichtiging van de ruimte waar het betreffende touchscreen of TV-scherm geplaatst dient te worden. Dit om eventuele problemen bij de installatie te voorkomen) van tevoren voor nieuwe opstellingen.
Garantieafhandeling van de door Opdrachtnemer geleverde touchscreens en TV-schermen.
Training & opleiding op verzoek van opdrachtgever voor medewerkers en docenten van opdrachtgever. De inhoud van de training wordt in overleg bepaald.

De looptijd van de overeenkomst is per perceel vastgesteld op zesendertig maanden.
Startdatum: 1 juni 2022
Einddatum: 31 mei 2025
Optiejaren: twee maal één jaar

Een schatting van de omvang van de eerste leveringen bij het ingaan van de overeenkomsten is opgenomen in de aanbestedingsdocumenten.

Bron: Tenderned vrijdag 7 januari 2022 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/248738

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *