ICT-hardware – Da Vinci College Leiden – Aanbestedingsnieuws

ICT-hardware – Da Vinci College Leiden

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Foto: © Da Vinci College

Scholengroep Leonardo da Vinci biedt voortgezet onderwijs op vier scholen in Leiden. Samen wordt onderwijs gegeven van vmbo tot en met vwo inclusief technasium, topsporttalent en onderwijs aan nieuwkomers. In de huidige situatie heeft Scholengroep Leonardo da Vinci geen overeenkomst voor de ICT-hardware. Scholengroep Leonardo da Vinci heeft besloten om de ICT-hardware Europees aan te besteden. De overeenkomst moet per 1 juni 2023 ingaan. Met de Inschrijver die een inschrijving heeft ingediend met de beste prijs-kwaliteitsverhouding wordt de overeenkomst gesloten. Met de inschrijver die als nummer twee in de rangorde is geëindigd, wordt de waakvlamovereenkomst gesloten.

De scope van deze aanbesteding bestaat uit de levering van laptops, monitoren, dockingstations, desktops en klein verbruiksmateriaal voor de locaties van Scholengroep Leonardo de Vinci. Bring your own device concepten voor leerlingen maken geen onderdeel uit van deze aanbesteding. Inschrijver dient de opdracht uit te voeren conform het Programma van Eisen.
De verwachte aantallen voor de eerste bestelling zijn 230 laptops, 22 monitoren en 11 desktops. De uitgevraagde devices worden voor 1 juli 2023 besteld en dienen in september 2023 geleverd te worden. Exacte data in overleg. Genoemde aantallen zijn een schatting en dienen om inschrijvers op gelijke basis te laten calculeren. De definitieve aantallen worden bij de definitieve bestelling bekend gemaakt. De looptijd van de overeenkomst is vastgesteld op zesendertig maanden.
Startdatum: 1 juni 2023
Einddatum: 31 mei 2026
Optiejaren: driemaal twaalf maanden
Optiejaren worden onder gelijkblijvende condities en voorwaarden uitsluitend op initiatief van opdrachtgever geëffectueerd. Opdrachtgever kan derhalve eenzijdig besluiten de overeenkomst al dan niet te verlengen.

Bron: Tenderned woensdag 22 februari 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/289362

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 23 februari 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *