Huurappartementengebouw Parkzoom 4 Bergschenhoek – Aanbestedingsnieuws

Huurappartementengebouw Parkzoom 4 Bergschenhoek

Foto: Google Streetview

De Gemeente Lansingerland wenst in Parkzoom 4 in Bergschenhoek een appartementengebouw te laten ontwikkelen en te realiseren. Het gaat om huurwoningen, met een maximum van 24 appartementen, waarvan de helft in het niet geliberaliseerde segment, huurprijs maximaal € 720,42, prijspeil 1 januari 2019. De ander helft behoort tot de geliberaliseerde segment met in dit geval een maximale kale huur van € 760,- per maand. Er wordt een hoge mate van duurzaamheid geëist, het gebouw dient een ‘nul-op-de-meter’ gebouw te zijn. Er wordt een nationale niet-openbare aanbestedingsprocedure gevolgd. Deze aanbesteding is opgedeeld in een selectie- en gunningsfase. In de selectiefase (ook wel de ‘eerste fase’) worden maximaal vijf Gegadigden geselecteerd om in de gunningsfase (de ‘tweede fase’) een Inschrijving in te dienen. Na de gunningsfase wordt één Inschrijver gecontracteerd.

De grondbieding dient bij een huurappartementengebouw van 24 huurwoningen  minimaal € 322.500,- (excl. BTW) te bedragen. Dit bedrag is gebaseerd op € 12.875,- (excl. BTW) voor een niet geliberaliseerde woning en € 14.000,- voor een geliberaliseerde woning. De geraamde opbrengst van het project is moeilijk te geven en voor inschatting van partijen.

De gemeente Lansingerland hoopt 1 tot 5 gegadigden te kunnen uitnodigen. De opdrachtnemer is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het appartementengebouw in Parkzoom 4.

Doel

Bron:  Tenderned  18 september 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/175413

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *