HSB wint tender SEW-terrein fase 1, Nibbixwoud – Aanbestedingsnieuws

HSB wint tender SEW-terrein fase 1, Nibbixwoud

Foto: HSB Bouw

Op de locatie van het voormalig SEW terrein, te Nibbixwoud ontwikkelt en realiseert HSB 12 appartementen. De appartementen zullen duurzaam (gasloos) worden uitgevoerd en voorzien van prachtige detailleringen in het meteselwerk.

Het woonoppervlak van de appartementen varieert in grootte van 50 m2 t/m 85 m2. De start verkoop zal naar alle waarschijnlijkheid aanvangen in het 1e kwartaal van 2019. De start bouw in het 3e kwartaal van 2019.

De voetbalclub SEW is verhuisd naar een nieuw complex waardoor de huidige speelvelden vrij zijn gekomen voor de bouw van 60 woningen. Het zuid-veld wordt eerst ontwikkeld. Hier komen maximaal 35 woningen waaronder vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap woningen, rijtjeshuizen (sociale huur) en een appartementencomplex. Op het noord-veld komen maximaal 25 woningen.

De gemeente Medemblik is eigenaar van de gronden voormalig SEW-terrein. Het plandeel ten Zuiden van de straat Het Woud wordt als eerste ontwikkeld. Op dit plandeel is een kavel De Vriendschap 1 (kadastraal bekend H 1902 ged. groot 1290 m2) beschikbaar voor de ontwikkeling van een appartementencomplex voor 10-12 woningen. Er is een geldend bestemmingsplan voor deze locatie.

HSB is een Volendamse aannemer die sinds 1932 maatwerk biedt op het gebied van ontwikkeling, nieuwbouw, renovatie, kleinbouw en onderaanneming. Met alle vakdisciplines en -kennis onder één dak zetten ruim 350 mensen zich dagelijks in voor opdrachtgevers én bewoners om tot een optimaal resultaat te komen.

Bron: HSB Bouw, Medemblik.nl, Tenderned, 14 december 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *