Honderdvier warmtebeeldcamera’s Veiligheidsregio IJsselland – Aanbestedingsnieuws

Honderdvier warmtebeeldcamera’s Veiligheidsregio IJsselland

Foto: Pixabay.com

Brandweer IJsselland is onderdeel van Veiligheidsregio IJsselland (VRIJ). Brandweer IJsselland redt mens en dier, bestrijdt brand en verleent hulp bij ongevallen. Brandweer IJsselland voert de regie op de rampenbestrijding en ziet samen met andere hulpdiensten toe op de veiligheid van iedereen binnen de Veiligheidsregio IJsselland. In het werkgebied van Brandweer IJsselland zijn zo’n 950 brandweermensen actief. Een klein deel is beroeps, de overige 800 mensen zijn in dienst als vrijwilliger. In 90% van de gevallen rukken de vrijwilligers als eerste uit.

De aanbestedende dienst (VRIJ) is voornemens om een overeenkomst met één  leverancier aan te gaan voor het
eenmalig leveren van honderdvier  warmtebeeldcamera’s. Gedurende zeven  jaar na tekenen overeenkomst heeft de Veiligheidsregio IJsselland de mogelijkheid extra en/of vervangende onderdelen te bestellen. De warmtebeeldcamera’s zijn onderdeel van de bepakking van tankautospuitwagens en andere speciale voertuigen van de Veiligheidsregio IJsselland. De voertuigen van de Veiligheidsregio IJsselland zijn momenteel voorzien van één warmtebeeldcamera per voertuig. Het uitgangspunt is dat de voertuigen worden uitgerust met twee warmtebeeldcamera’s per voertuig. De geraamde waarde van de overeenkomst, inclusief nabestellingen, bedraagt €350.000,- Het plafondbedrag voor de levering van honderdvier warmtebeeldcamera’s is €240.700,-.

Er is gekozen voor het volgen van een openbare procedure. De inschrijving die voldoet aan alle gestelde eisen en na de beoordeling het hoogste aantal punten heeft, wordt gekenmerkt als economisch meest voordelige inschrijving op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding en komt in aanmerking voor gunning.

Bron: Tenderned zondag 31 juli 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/268859

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *