Herinrichting Rijsksgebouw door BIS – Aanbestedingsnieuws

Herinrichting Rijsksgebouw door BIS

Foto: Screenshot film Herinrichting Rijkskantoor in Den Haag – BIS|Econocom

FMHaaglanden , onderdeel van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties, is de professionele dienstverlener (facilitaire producten en diensten) voor Rijksorganisaties in de regio Haaglanden. Na een openbare Europese aanbesteding werd BIS als partner geselecteerd voor de herinrichting van een Rijkskantoor in Den Haag. Daarbij kreeg BIS de opdracht om zo’n 180 ruimtes te voorzien van geïntegreerde audiovisuele oplossingen.

BIS installateurs en monteurs zijn reeds negen maanden bezig met het inrichten van de bijna 180 prachtige ruimtes met audiovisuele voorzieningen. Tot nu toe waren meer dan 3000 uur nodig voor het installeren en programmeren. Detail is dat het grootste deel van deze uren buiten kantoortijden werd gepland. Doordat het werk bij de betreffende ministeries niet zomaar stilgelegd kan worden, is de beschikbaarheid van ruimtes voor herinrichting niet optimaal.

Bis heeft ook een filmpje op Youtube gezet over deze herinrichting die u in 2 minuten door de zalen leidt. Leuk gedaan, nou nog spellingscontrole!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *