Rijksvastgoedbedrijf zoekt bedrijven voor onderhoud waterinstallaties – Aanbestedingsnieuws

Rijksvastgoedbedrijf zoekt bedrijven voor onderhoud waterinstallaties

Foto: Pixabay

Het Rijksvastgoedbedrijf zoekt bedrijven voor het onderhoud van diverse waterinstallaties. Op haar website begint zij aldus”

Onderhoudsbedrijven opgelet: het Rijksvastgoedbedrijf publiceert begin februari 2019 een aanbesteding op TenderNed voor een raamovereenkomst voor onderhoudswerkzaamheden op defensielocaties voor leidingwaterinstallaties en proceswaterinstallaties.

Het gaat hierbij om een aanbesteding van een deel van het Bundelingsprogramma Onderhoud Defensie: ‘Raamovereenkomst onderhoudswerkzaamheden op het gebied van leiding- en proceswaterinstallaties op Defensie locaties’. Het Rijksvastgoedbedrijf  zoekt voor deze raamovereenkomsten “no-nonsense doeners”, die gericht zijn op samen, openheid en resultaat.

Bij de raamovereenkomst gaat het vooral om preventief en correctief onderhoud, keuringen en extra opgekomen werkzaamheden aan deze installaties.De raamovereenkomst gaat een een looptijd van 8 jaar kennen. Door deze 8-jarige looptijd wordt de opdrachtnemer de mogelijkheid geboden de keuringswerkzaamheden per jaar meer te spreiden.

Voor meer informatie: https://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/actueel/nieuws/2018/12/20/rijksvastgoedbedrijf-zoekt-bedrijven-voor-onderhoud-waterinstallaties

Daar vindt u ook de infographic met de stelling dat er veel achterstallig onderhoud is.

We hebben als Rijksvastgoedbedrijf
veel onderhoud op ons defensievastgoed en willen een inhaalslag maken op onderhoud, vervangingen en keuringen.

Bron: RVB.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *