Heraanbesteding Verbouwing Keizerin Marialaan Helmond – Stg. ROC Ter AA – Aanbestedingsnieuws

Heraanbesteding Verbouwing Keizerin Marialaan Helmond – Stg. ROC Ter AA

Foto: Google Streetview

ROC Ter AA realiseert op diverse locaties in Helmond en omgeving in overzichtelijke mbo-colleges beroepsonderwijs. De hoofdlocatie bevindt zich aan de Keizerin Marialaan te Helmond. Dit pand dateert van eind 2002, heeft een oppervlakte van ruim 24.000 m2 met één technische installatie. Het pand kent twee gebruikers, te weten: ROC Ter AA (70%), Keizerin Marialaan 2 en Vakcollege Helmond (30%), Keizerin Marialaan 4. Het gedeelte van ROC Ter AA biedt plek aan ca 2.300
studenten. De aanleiding voor het organiseren van deze aanbesteding is een optimalisatie van het ROC Ter AA
deel van het gebouw met betrekking tot de inrichting, uitstraling en optimalisatie van de gebouwgebonden technische installatie naar Frisse Scholen klasse B en het vervangen van het datanetwerk.

Het betreft circa 10.000 m2 van het ROC Ter AA gedeelte in het pand aan de Keizerin Marialaan 2 te Helmond. In het bestek zijn de kaders opgenomen waarbinnen de opdracht valt. Aanpassingen voor brandveiligheid met betrekking tot brandwerende doorvoeren valt buiten de scope van deze opdracht. De opdracht is eerder gepubliceerd. Er zijn geen inschrijvingen ontvangen.
Ook een procedure voor onderhandeling zonder voorafgaande bekendmaking heeft niet geleid tot het gewenste resultaat. Dat is de reden dat de opdracht opnieuw wordt aanbesteed. Het budget is aangepast, evenals het bestek.  Zie ook: Verbouwing Keizerin Marialaan Helmond – ROC ter AA

Inschrijvers krijgen de mogelijkheid tot het schouwen van de locatie. Daarbij zullen de architect en de installatieadviseur een toelichting geven op de opdracht. Tijdens de schouw kunnen vragen worden gesteld die ook zoveel mogelijk beantwoord worden. Om rechten te kunnen ontlenen aan een antwoord dient de vraag schriftelijk te worden gesteld. Het schriftelijke antwoord is leidend. Aan (vermeende) mondelinge antwoorden tijdens de schouw kunnen geen rechten worden ontleend. Het
maken van foto`s is toegestaan, voor zover geen personen herkenbaar in beeld worden gebracht. Voor deelname aan de schouw dient geïnteresseerde de namen van de deelnemers uiterlijk woensdag 23 november om 16.00 uur te communiceren via post@inkoopmeesters.nl.
Datum: vrijdag 25 november 2022
Locatie van de schouw: Keizerin Marialaan 2 te Helmond.
Aanvang: 09.00 uur
(Presentatie architect en installatieadviseur met aansluitend een rondgang).
U kunt zich melden bij de receptie.

De doelstelling van de aan te besteden opdracht betreft het naar tevredenheid uitvoeren van dit project, binnen planning en budget realiseren van de ontworpen aanpassing in het ROC Ter AA deel van het gebouw waarbij de bedrijfsvoering ongestoord kan worden uitgevoerd in het volledige gebouw aan de Keizerin Marialaan te Helmond.
Het budget voor de totale opdracht is: €5.275.000,- exclusief btw en kan verder worden verdeeld in:
– Hoofdopdracht: herindeling en realisatie frisse scholen klasse B €4.650.000,- exclusief btw
vervangen datanetwerk €275.000,- exclusief btw.
– Optioneel: realisatie “look and feel” €350.000,-  exclusief btw
Inschrijver dient zowel voor de hoofdopdracht als voor de optionele opdracht een aanbieding te doen. Inschrijvingen boven de genoemde bedragen worden uitgesloten van inschrijving. De aanpassing van de “look and feel” is optioneel voor opdrachtgever. Opdrachtgever is niet verplicht dat deel van de opdracht op te dragen. Het gunningscriterium bij deze opdracht is de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned zondag 13 november 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/278967

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *