Heijmans onderhoudt wegen HHNK – Aanbestedingsnieuws

Heijmans onderhoudt wegen HHNK

Heijmans begint dit voorjaar met herstel en onderhoud van (polder)wegen en fietspaden in het beheergebied van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Hiervoor hebben beide partijen een raamovereenkomst van één jaar gesloten.

Het waterschap heeft van oudsher meerdere (polder)wegen en fietspaden in beheer. Het project Wegenonderhoud 2019 dat Heijmans gaat uitvoeren, voorziet onder meer in onderhoud en reparatie van asfaltverharding en wegmarkeringen. Na afloop van overeenkomst kan deze verlengd worden.

Met het project wil het hoogheemraadschap al zijn wegen in Noord-Holland, (ten noorden van het Noordzeekanaal; in totaal circa 1.400 kilometer) onderhouden om de kwaliteit en de veiligheid ervan te behouden. Heijmans kreeg het project onder meer gegund vanwege toepassing van hoogwaardig asfalt met een lange levensduur. Ook de manier waarop Heijmans de logistieke (productie)keten inzichtelijk maakt voor HHNK heeft aan de gunning bijgedragen. Het project wordt door een vast onderhoudsteam uitgevoerd dat ook gebruikmaakt van slimme walsen.

© https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Hofmeester

Daarnaast geeft Heijmans invulling in de duurzaamheidsambitie van HHNK door de inzet van modern en schoner materieel.

Bron: Heijmans, 3 april 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *