Hardware – Diamant-groep – Aanbestedingsnieuws

Hardware – Diamant-groep

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Illustratie: pixabay.com

De hoofdvestiging van Diamant-groep is gevestigd te Tilburg aan de Zevenheuvelenweg 14-16. De Diamant-groep is een ontwikkel-/leerwerk-bedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.
De Diamant-groep voert al decennialang de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) uit voor de gemeenten Tilburg, Goirle,
Hilvarenbeek, Gilze en Rijen, Dongen en Alphen-Chaam.

Opdrachtgever wenst met een opdrachtnemer een raamovereenkomst voor de levering van hardware (producten bestaande uit de productgroepen PC´s, tablets, laptops, (refurbished) telefoons, monitoren, randapparatuur en accessoires, netwerkapparatuur en licenties ten behoeve van Fortinet netwerkapparatuur) op te stellen, die gedurende de looptijd van de op te stellen raamovereenkomst voldoet aan de minimum voorwaarden voor de uitvoering van de opdracht. In het Programma van Eisen zijn de minimum eisen vastgelegd. Alle apparatuur, die tijdens de looptijd van de raamovereenkomst wordt geleverd, voldoet aan de volgende eisen:
• de apparatuur is nieuw of refurbished apparatuur op uitdrukkelijk verzoek;
• de apparatuur is geschikt voor een zakelijke omgeving;
• voldoet aan de Nederlandse regelgeving, wettelijke vereisten en normeringen.
Opdrachtnemer zal zich voegen naar de wensen de verantwoordelijk voor het ICT-beheer van Opdrachtgever. In het geval dat opdrachtgever overgaat tot de aanschaf van iPads of iPhones (ook refurbished) dient opdrachtnemer zorg te dragen voor de DEP-registratie. In het geval dat opdrachtgever overgaat tot de aanschaf van Samsung tablets of telefoons (ook refurbished) dient opdrachtnemer zorg te dragen voor de Knox-registratie.

De volgende diensten worden uitgevoerd en maken deel uit van de opdracht:
• demo-apparatuur aanbieden;
• aanhouden voorraad;
• DOA-controle;
• bundelen orders (werkplek + accessoires);
• CMDB opstellen en actueel houden;
• aanmelden in Autopilot ten behoeve van Intune van Microsoft;
• adviseren nieuwe producten.

De totale geraamde waarde van de raamovereenkomst, op basis van de contractduur van vier jaar bedraagt circa €350.000,- exclusief BTW. De af te sluiten raamovereenkomst treedt in werking op 1 juni 2023 en wordt aangegaan voor een periode van twee jaar.  De raamovereenkomst kan door opdrachtgever eenmaal worden verlengd onder gelijkblijvende voorwaarden voor een periode van twee jaar. Aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure. Gegund wordt er op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned zaterdag 25 maart 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/292483

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 27 maart 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *