Grote Garage stadscentrum Almere -vervangen van Sprinkler leidingnet – Aanbestedingsnieuws

Grote Garage stadscentrum Almere -vervangen van Sprinkler leidingnet

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Foto: Gemeente Almere

Het doel van deze aanbesteding is om te komen tot een opdracht met één opdrachtnemer voor het vervangen van de bestaande sprinklerinstallaties in de diverse garages in het Stadscentrum. Op 1 november 2024 dient het werk gereed te zijn voor definitieve keuring en inspectie door Veritas. Nadat de inspectie heeft geleid tot een volledige goedkeuring zal het werk als opgeleverd worden beschouwd. Vanwege de vereiste keuring is de gemeente Almere op zoek naar een gecertificeerde marktpartij. De aanbesteding vindt plaats conform de “openbare procedure”. De gemeente Almere hanteert als gunningscriterium de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) waarbij gunning van de opdracht plaatsvindt op basis van de laagste prijs omdat de inschrijver dient te voldoen aan de certificering “Sprinklermeldinstallatie van NCP-Kiwa”.

De aanbesteding richt zich op de gunning van een (eenmalige) overheidsopdracht. De opdracht betreft een (eenmalige) overheidsopdracht. De geplande certificering van de sprinklermeldinstallatie is oktober 2024. De gemeente Almere wenst u optimaal te informeren over deze opdracht. U wordt daarom uitgenodigd om onder leiding van het Vastgoedbedrijf de verschillende locaties en leidingsystemen te bezichtigingen om inzicht te krijgen in de werking van het systeem en de bestaande kleppenstations. De schouw zal plaatsvinden op 17 maart 2023 om 09:00 uur te Almere bij de ingang van de fietsenstalling Hospitaaldreef in de tunneldoorgang. Hier zijn 120 minuten voor gerekend. De Grote Garage Stadscentrum bestaat uit meerdere locaties:

Stadhuisplein 60 – Laad- en loshof 2 Stadhuisplein
Hospitaalpromenade – Hospitaalgarage
De Diagonaal 43 – Diagonaalgarage
Krakeling 2 – Krakelinggarage
Stadhuispromenade 4 – Bibliotheekgarage
Hospitaalpromenade 2 – Laad- en loshof 5
Flevostraat 7 – Laad- en loshof 6 Flevostraat
Krakeling 2 – Laad- en loshof 7/9 Krakelinggarage
Stadhuispromenade – Fietsenstalling Bibliotheek
Esplanade – Fietsenstalling Esplanade
Hospitaaldreef – Fietsenstalling Hospitaaldreef
Openbaar gebied: Busbaan en Hospitaaldreef

Binnen het werkgebied bevinden zich een 6-tal kleppenstations. Het leidingwerk dient per sectie te worden vervangen waarbij elk kleppenstation bestaat uit 4 à 5 secties. Gedurende de uitvoering van de opdracht zal deeloplevering per kleppenstation plaatsvinden. Voor de deeloplevering wordt de onderhoudspartij betrokken.

Bron: Tenderned maandag 6 maart 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/290745

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 7 maart 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *