Groenbeheer: Machinaal onderhoud Oirschot – Aanbestedingsnieuws

Groenbeheer: Machinaal onderhoud Oirschot

Oirschot heeft een aanbesteding geplaatst voor groenbeheer. De aanbestedingsdocumentatie is geplaatst op Negometrix en verloopt via de Brabantse inkoopcentrale Bizob. De opdracht gaat niet alleen om het plaatsen van sierheesters en snoeien van groen maar ook om maaien, afval en veegvuilbeheersing en het toepassen van verkeersmaatregelen.

De overeenkomst bestaat uit: snoeien van hagen en blokhagenmulchen en bemesten vaste plantensnoeien/terugzetten van sierheesters en bodembedekkers, maaien grasvelden, inclusief bijmaaien bomen en obstakels, maaien bijvriendelijke grasvelden, maaien loof van bolgewassen, onkruidbeheersing elementenverharding (incl. obstakels) en ongebonden verharding, beheersen veegvuil op verharding, beheersen natuurlijk afval op verharding, inventariseren en markeren van flora en fauna, toepassen verkeersmaatregelen

Net zo zoet ruikende sierheester ©ZaZ 2016

De aanbestedende dienst heeft de opdracht bewust samengevoegd en ook niet opgebroken in percelen. De gemeente wil met één partij samenwerken in het Servicebedrijf. De overeenkomst wordt aangegaan voor de periode van 15 april 2021 tot en met 31 december 2022 en kan daarna maximaal twee keer twee jaar verlengd worden: van 1 januari 2023 tot en met 31 december 2024 en van 1 januari 2025 tot en met 31 december 2026. De opdrachtwaarde is geraamd op €560.000 euro.

RDN:  Aanbestedingsnieuws vindt het wel jammer, dat ook ervaren ZZP-hoveniers, die we recent spraken, zo weinig tot geen kans maken op ook maar een deel van de opdracht. Veelal zijn zij juist degene met expertise op het gebied van de beplanting.

Bronnen:

Tenderned
https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/217151;section=1#detail-publicatie:linkS3

Negometrix
https://platform.negometrix.com/Content/Tender/Supplier/TenderInformation.aspx?tenderId=168387

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *