Gemeentehuis Voorst gewonnen door Hegeman en Croonwolter&dros TBI – Aanbestedingsnieuws

Gemeentehuis Voorst gewonnen door Hegeman en Croonwolter&dros TBI

Hegeman en Croonwolter&dros TBI hebben een aanbesteding gewonnen van Hegeman en Croonwolter&dros TBI (installaties). Deze twee bedrijven zullen de komende tijd, in overleg met de gemeente Voorst en architectenbureau De Twee Snoeken (Den Bosch), de start van de werkzaamheden gaan voorbereiden. Op 11 mei  2020 startte de niet-openbare EU-aanbestedingsprocedure voor de duurzame renovatie  van het gemeentehuis, waarna geïnteresseerden de aanbestedingstukken via Negometrix konden bekijken en zich aan konden melden.

©Voorst 2020, naar ontwerp van De Twee Snoeken

Aan het einde van de selectieperiode zijn medio juni 2020 vijf gegadigden per perceel (bouwkundig en installatietechnisch) gevraagd om een gedetailleerde inschrijving te doen. Na een schouw op locatie en de beantwoording van alle gestelde vragen, waren begin oktober 2020 de inschrijvingen binnen.  De inschrijvers wonnen de opdracht vanwege de uitgebreide voorbereiding (waaronder het al slopen van het oude gebouw tot op casco). De inschrijvingen zijn beoordeeld en vergeleken op (de coördinatie van) het plan van aanpak, de planning, de risicoanalyse en de EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving). Op 20 oktober kwamen Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V en Croonwolter&dros als besten uit deze beoordelingen.

Het voornemen tot gunning werd bekend gemaakt op 23 oktober 2020. Na de verlengde alcateltermijn is de opdrahct maandag 16 november 2020 definitief gegund aan beide bedrijven. Volgens planning wordt het vernieuwde en duurzame gemeentehuis uiterlijk 3 februari 2022 opgeleverd en uiterlijk 21 maart 2022 in gebruik genomen.

Bron: Voorst, 16 november 2020

https://www.voorst.nl/nieuws/artikel/winnaars-bekend-aanbesteding-duurzame-renovatie-gemeentehuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *