Gemeente Utrecht tekent schoonmaakcontract met Dolmans – Aanbestedingsnieuws

Gemeente Utrecht tekent schoonmaakcontract met Dolmans

Per 1 december 2017 zijn Dolmans Schoonmaak Diensten en Dolmans Specialistische Reiniging verantwoordelijk voor het schoonmaken van de gemeentegebouwen van utrecht. Het gaat om schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en het vloeronderhoud van een deel van de welzijnsaccommodaties en multifunctionele accommodaties (MFA). Het contract is geldig voor de komende drie jaar met daarna een verlenging van 3 optiejaren.

De Europese aanbesteding bestond uit vier percelen. Dolmans is voor twee percelen als winnaar geselecteerd op basis van de ‘Beste Prijs-Kwaliteitverhouding’. Binnen de aanbesteding stonden de gunningscriteria kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en social return centraal. Dolmans heeft dit in haar aanbieding aan de orde gebracht door bijvoorbeeld goed werkgeverschap, een digitaal klantenportaal / app en het creëren van arbeidsplaatsen voor participanten.

“Dolmans heeft vooral aansluiting gezocht ten aanzien van ICT en digitalisering van processen door toepassing van de LEVIY-app. Dit is waar partijen elkaar met name hebben gevonden”, aldus Bas Kusters, Sales Manager Dolmans Schoonmaak Diensten.

Bron: Dolmans, 15 januari 2018

Zie ook:

https://www.dolmans.com/nl/over-dolmans

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=IyqWpEXaQ3s[/embedyt]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *