Gemeente Bronckhorst zoekt cateraar bedrijfsrestauratie – Aanbestedingsnieuws

Gemeente Bronckhorst zoekt cateraar bedrijfsrestauratie

De gemeente Bronckhorst (een herindeling van HengeloHummelo en KeppelSteenderenVorden en Zelhem) heeft een opdracht uitgezet voor de exploitatie van bedrijfsrestauratie.  Het gaat om een opdracht met de looptijd van 36 maanden. Er komt al personeel mee via overgang van onderneming. Deze Opdracht betreft het aanbieden van cateringdienstverlening voor gemeente Bronckhorst. De aan te bieden cateringdienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen:

– Restauratieve voorzieningen: de exploitatie van het bedrijfsrestaurant;

– Vergader- en luncharrangementen: aantal locaties/vergaderzalen oid;

– Banqueting: Bijeenkomsten, recepties, maar ook grotere en/of luxere evenementen.

Door de Aanbestedende Dienst wordt de overeenkomst centraal aangestuurd, daarnaast gaat het om één bedrijfsrestaurant. Om die reden heeft de Aanbestedende Dienst vanwege beheersbaarheid van de Opdracht besloten om een overeenkomst te

Foto: pixabay.com

willen afsluiten met één Opdrachtnemer en dus geen gebruik te maken van een perceelverdeling.

De omvang en geografische ligging van de gehele Opdracht en de wijze waarop deze Europese aanbesteding is vormgegeven zorgen er wel voor dat de Opdracht toegankelijk is voor het MKB.

De wens is dat Opdrachtnemer een afwisselend assortiment aanbiedt waarbij rekening gehouden wordt met gestelde kaders in het Programma van Eisen zoals duurzaamheid, circulariteit en verse producten.

Bron: TenderNed 19 juni 2023

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/301246/publicatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *