Food en Non Food voor bedrijfsrestaurant Sociaal-Economische Raad – Aanbestedingsnieuws

Food en Non Food voor bedrijfsrestaurant Sociaal-Economische Raad

De Sociaal-Economische Raad (SER) gevestigd aan de Bezuidenhoutseweg 60, Den Haag adviseert kabinet en parlement over de hoofdlijnen van het te voeren sociaal-economisch beleid. Ook voert de SER bestuurlijke en toezichthoudende taken uit. In de SER werken onafhankelijke kroonleden, werkgevers en werknemers samen. In het SER-gebouw bevindt zich een bedrijfsrestaurant waar voor SER-medewerkers, huurders en bezoekers de lunch wordt verzorgd. Daarnaast is er een vergadercentrum en zijn er ontvangstruimtes voor recepties, lunches, koffieontvangst etc. Deze aanbesteding betreft een Europese openbare aanbesteding food en non-food ten behoeve van het bedrijfsrestaurant in eigen beheer van de Sociaal-Economische Raad.
De SER heeft een aantal concrete doelen geformuleerd voor de verduurzaming van de bedrijfsvoering van het SER-secretariaat. Bij de catering gaat het om minimaal vijftig procent duurzaam aanbod van het assortiment (biologisch, of anderszins duurzaam) per jaar. Het doel van deze aanbesteding is het afsluiten van een raamovereenkomst met één
leverancier of combinatie van leveranciers voor een periode van 4 jaar waardoor:
– de levering van food en non food voor meerdere jaren is gewaarborgd;
– de processen rondom bestellen en factureren optimaal verlopen;
– de processen rondom de levering optimaal verlopen;
– door de leverancier of combinatie van leveranciers een actieve bijdrage wordt geleverd aan de verduurzaming van het assortiment.

De aanbesteding omvat de levering van diverse voedingsmiddelen, dranken en aanverwante artikelen, keukenuitrusting, huishoudelijke artikelen, cateringbenodigdheden en de bij de levering behorende dienstverlening. Dit omvat de levering van onderstaande productgroepen:
Food:
Aardappelen, groente en fruit
Vleesproducten en aanverwant hartig beleg
Vlees
Pluimveevlees, wild en gevogelte
Vis, schaal- en schelpdieren

©ZaZ 2021


Diepvriesproducten
Semi- versproducten
Zuivel, eieren en eierproducten
Droge kruidenierswaren en houdbaar
Brood en banket
Koffie/thee
Frisdranken
Alcoholische dranken
Non food:
Keukeninventaris
Huishoudelijke artikelen
Cateringbenodigdheden
Disposables

De SER is voornemens om per 1 juli 2021 een raamovereenkomst af te sluiten met één leverancier of combinatie van leveranciers. Er wordt gegund op basis van de Beste Prijs-Kwaliteitverhouding (BPKV). 

Bron: Tenderned 23 maart 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/222999

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *